0 comments

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κοτόπουλο με σαλμονέλα από τα σούπερ μάρκετ

Νοεμβρίου 26, 2022

EFET recalls chicken with salmonella from supermarkets

Στην ανάκληση μικρών ρολών κοτόπουλου προχώρησε ο Ε.Φ.Ε.Τ. καθώς ύστερα από έλεγχο εντοπίστηκε ο επικίνδυνος μικροοργανισμός της σαλμονέλας.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, και δη την Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, που έκανε τους απαραίτητους ελέγχους, βρέθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού σαλμονέλας (Salmonella spp) σε ρολάκια κοτόπουλου.
Πρόκειται για το προϊόν «Ρολάκια κοτόπουλου Ελληνικά γεμιστά νωπά ΔΙΣΚ» με ημερομηνία παραγωγής 18/11/2022 και ημερομηνία λήξης 25/11/2022, που παράγεται από την εταιρεία ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΡΤΑΣ ΑΒΕΕ.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Οι καταναλωτές καλούνται, που έχουν προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top