One comments

Αντιμετωπίστε με σπιτικά γιατροσόφια τις αιμορροΐδες

Μαρτίου 11, 2018
Treat with homeopathic hemorrhoids
Θρομβωμένες εξωτερικές αιμορροΐδες
DIY, 
Πρόκειται για κιρσοειδείς διευρύνσεις των φλεβών του δακτυλίου και του κατωτάτου τμήματος του εντέρου. Η δημιουργία τους ευνοείται από κάθε παράγοντα που αυξάνει την ενδοκοιλιακή πίεση, κυρίως από τη χρόνια δυσκοιλιότητα, ή από διάφορες συνθήκες ζωής, π.χ. τα καθιστικά επαγγέλματα. 
Αίσθημα βάρους στον πρωκτό, κνησμός και κάψιμο είναι τα συνήθη συμπτώματα, καθώς και πόνος, ο οποίος, αν οι αιμορροΐδες είναι μεγάλες ή παρουσιάσουν φλεγμονή ή θρόμβωση, μπορεί να είναι πολύ έντονος και βασανιστικός. Συχνά παρουσιάζεται και αιμορραγία, συνήθως μικρή, αφού το μαλακό τοίχωμα αυτών των φλεβών εύκολα τραυματίζεται κατά τη δίοδο κάπως σκληρών κοπράνων.
Το αίμα παρουσιάζεται στα κόπρανα ή στο χαρτί με το οποίο σκουπίζεται το άτομο και φυσικά δημιουργεί μεγάλη ανησυχία. Σε τέτοιες περιπτώσεις, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν εμφανείς αιμορροΐδες (η ύπαρξή τους διαπιστώνεται εύκολα με απλή επισκόπηση), ο ασθενής πρέπει να υποβάλλεται σε πλήρη έλεγχο του εντέρου, αφού δεν αποκλείεται το αίμα να προέρχεται από παθήσεις του εσωτερικού του εντέρου, όπως είναι οι κολίτιδες ή τα νεοπλάσματα. 
Συνήθως τα συμπτώματα αντιμετωπίζονται με απλή διόρθωση των αιτιολογικών παραγόντων, όπως η αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας με κατάλληλη δίαιτα και χρήση φαρμάκων. Άλλοτε χρησιμοποιούνται συντηρητικές μέθοδοι, π.χ. διαστολές του πρωκτού, αλλά ορισμένοι ασθενείς καταλήγουν σε εγχείρηση ή Laser για αφαίρεση των αιμορροΐδων. 
Οποιαδήποτε αγωγή, πάντως, πρέπει να συμπληρώνεται με μέτρα ρύθμισης των κενώσεων. 
Εμείς σας προτείνουμε να φτιάξετε τη παρακάτω θεραπευτική συνεργεία με αιθέρια και φυτικά έλαια:
50% Πατσουλί (Pogostemum cablin-Αιθέριο έλαιο) 
50% Φουντουκέλαιο (Corylus avellana-Φυτικό λάδι) 
Τρόπος Χρήσης: 
Βάζουμε τοπικά τρεις (3) φορές την ημέρα μέχρι να εξαφανισθούν τα συμπτώματα.
Τα παραπάνω μπορείτε να τα ενσωματώσετε και σε Κηραλοιφή παραγωγή σας προσαρμόζοντας τις δόσεις.
Διάβασε επίσης:
Θεραπευτικοί Χυμοί-συνέργειες και Συμπτώματα της δυσκοιλιότητας - θεραπεία

1 comments:

  1. Υπέροχο άρθρο. Καταπληκτική η συνταγή, με βοήθησε πάρα πάρα πολύ. Μπράβο σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top