0 comments

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί γνωστά μπισκότα διότι περιέχουν αλλεργιογόνες ουσίες

Νοεμβρίου 10, 2023

EFET: Recalls known cookies  With allergenic substances
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί γνωστά μπισκότα

Με αλλεργιογόνες ουσίες

Γνωστά μπισκότα με αλλεργιογόνες ουσίες ανακαλεί ο ΕΦΕΤ.
Σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ, «καλούνται οι καταναλωτές, που είναι αλλεργικοί στο αυγό, να μην καταναλώσουν τα φυτικά μπισκότα Vegano με βρώμη και χαρούπι, της Βιολάντα ΑΕ, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 13-05-2024 και αριθμό παρτίδας lot 051306, που παράγεται από την εταιρεία "Βιομηχανία Μπισκότων Βιολάντα Α.Ε.", με έδρα το 6ο χιλ. Τρικάλων – Καρδίτσας».
Το συγκεκριμένο προϊόν που ανακάλεσε ο ΕΦΕΤ εξετάστηκε από το Β’ Τμήμα της Α’ Χημικής Υπηρεσίας Αθηνών του Γενικού Χημείου του Κράτους της ΑΑΔΕ, όπου διαπιστώθηκε ότι περιείχε αλλεργιογόνο ουσία, και ειδικότερα αυγό.
Ωστόσο, το συγκεκριμένο προϊόν δεν φέρει σχετική με το αυγό ένδειξη στην επισήμανση.
Γι' αυτόν τον λόγο ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Next
This is the most recent post.
Παλαιότερη Ανάρτηση

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top