0 comments

Ερωτικό ραντεβού. Πώς θα κάνετε τον άλλο να ανοιχτεί

Ιανουαρίου 14, 2019
erotiko rantevou, pos tha kanete ton allo na anoichtei
Πώς θα κάνετε τον άλλο να
ανοιχτεί σε ένα ερωτικό ραντεβού
Υπάρχει πάντα μια σχετική ένταση όταν πρωτογνωρίζουμε κάποιον που μας αρέσει, και είναι καλό να γνωρίζουμε πώς να ελαφρύνουμε την ατμόσφαιρα. Αν λοιπόν πιστεύετε πως αυτό το άτομο είναι ότι πιο σέξι έχετε δει αλλά η βαρυθυμία* του δείχνει ότι δεν έχετε την παραμικρή ελπίδα, απλά αλλάξτε τη διάθεση ή τη σκέψη του αλλάζοντας τη στάση του.
Πάρτε την ίδια στάση
Αυτή είναι η μοναδική φορά που θα σας παροτρύνω να αντιγράψετε μια αρνητική σωματική στάση. Σταυρώστε ότι έχει σταυρώσει (χέρια, πόδια…) και ο άλλος και σταθείτε με τον ίδιο τρόπο για να του υποβάλετε την εντύπωση ότι βρίσκεστε στην ίδια συναισθηματική κατάσταση με εκείνον.
Κατεβάστε το ένα χέρι
Μόλις θερμάνετε λίγο την ατμόσφαιρα με την κουβέντα, τεντώστε διακριτικά το ένα χέρι στο πλάι. Αν ύστερα από λίγο δεν έχει κάνει το ίδιο, σταυρώστε ξανά τα χέρια σας, κρατήστε τον ευχάριστο τόνο της συζήτησης, χαμογελάστε και επιχειρήστε το ίδιο από την αρχή.
Περιμένετε να σας μιμηθεί
Αν σας εμπιστεύεται, θα αρχίσει να ανοίγεται σωματικά/ συναισθηματικά. Και αν ακόμα τα χέρια του είναι σταυρωμένα αλλά χαλαρά, έχετε κάνει μια καλή αρχή. Αν δεν αλλάξει τίποτα, δώστε του να κρατήσει κάτι για να αναγκαστεί να αλλάξει την κλειστεί χειρονομία.
Κατεβάστε και τα δύο χέρια
Τώρα τον έχετε καθοδηγήσει με τον παραδειγματισμό και έχετε αλλάξει τη στάση σας από κλειστή σε ανοιχτή, βήμα βήμα. Σε αυτό το σημείο δείξτε υπομονή. Το να κατεβάσει και το δεύτερο χέρι, τον τελικό φραγμό ανάμεσα σας, μπορεί να τον τρομάζει λίγο.
Μην κάνετε απότομες κινήσεις
Πλέον έχει εκτεθεί, ας πούμε, αλλά δεν έφτασε ακόμα η στιγμή για μεγάλες χειρονομίες και κινήσεις, όπως το να πλησιάσετε πολύ ή να τον αγγίξετε. Διατηρήστε το φιλικό ύφος αλλά μη φλερτάρετε τουλάχιστον για ακόμα δέκα (10) λεπτά, αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται ακόμα και να παίξετε με τα μαλλιά σας!.
Γίνε σέξι γατούλα- διακριτικά σέξι
Ένα αποκαλυπτικό φόρεμα σε φωτεινό χρώμα, και οι περισσότεροι άνδρες θα στοιχημάτιζαν ότι δηλώνει ερωτικά διαθέσιμη. Πιθανότατα προσπαθεί να προσελκύσει την προσοχή των πολλών με την ελπίδα να βρει σύντροφο.
Ακάλυπτοι μηροί. Η έκθεση των μηρών λέει «έλα εδώ, αγόρι μου» πιο καθαρά από ότι θα μπορούσαν να το πουν τα λόγια.
Μπλούζα με ψηλό λαιμό, ίσων αρχοντιά. Παρά το γεγονός ότι αυτό το πουλόβερ τονίζει το στήθος της, η μπλούζα που καλύπτει τον λαιμό θυμίζει πάντα δασκάλα. Το έντονο φλερτ είναι αποδεκτό όταν το ντύσιμο είναι συντηρητικό.
Ρισκάρετε λίγο και δείτε τι θα συμβεί. 
Προτείνουμε: Χρωματίστε την εικόνα σας
Το χρώμα που φοράτε και το σημείο του σώματος που το φοράτε παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Μία κατακόκκινη μπλούζα κάτω από ένα κοστούμι σε μια επαγγελματική εκδήλωση υποδηλώνει αυτοπεποίθηση και δύναμη, μια κόκκινη μίνι φούστα την ημέρα που γνωρίζετε τους γονείς του αγαπημένου σας υποδηλώνει ηλιθιότητα!!!
* Βαρυθυμία: δυσάρεστη ψυχική κατάσταση, δυσφορία, κακοκεφιά, δυσθυμία, κατά μίαν έννοια βαρεμάρα. Απλά ακούγεται καλύτερα ως βαρυθυμία, άσε που σαν λέξη εμπεριέχει και το επακόλουθο της βαρεμάρας: την κακοκεφιά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top