One comments

Εντοπίστε τις δύσκολες περιπτώσεις σε ένα ραντεβού

Ιανουαρίου 01, 2019
Locate the tough cases at an appointment
Το πρόσωπο σου είναι υπερβολικά κοντά της!!!
Συμφωνώ με την ιδέα της νέας αρχής ή της δεύτερης ευκαιρίας, είναι όμως πάντα καλύτερο να γνωρίζετε τι σας περιμένει. Αν παρατηρήσετε δείγματα της ακόλουθης γλώσσας του σώματος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το άτομο αυτό να έχει ψυχικά τραύματα, τα οποία προαναγγέλλουν δυσκολίες:
Υπερβολική επαφή με τα μάτια: άνθρωπος επιθετικός, έτοιμος για καβγά.
Αποφεύγει να σας κοιτάξει στα μάτια: κρύβει κάτι ή ντρέπεται υπερβολικά.
«Κενό» βλέμμα: έχει κλειστεί συναισθηματικά.
Καταπνίγει ή κρύβει το χαμόγελό του: άνθρωπος που βασανίζεται από μια τραγωδία (ή μισεί τα δόντια του).
Τρίβει το χέρι στο μέτωπο όταν μιλά: κουβαλά όλα τα προβλήματα του κόσμου.
Γελά στο τέλος μιας πρότασης: ανασφαλές άτομο, μειώνει αυτό που είπε.
Κουνιέται μπρος – πίσω: θέλει να τραπεί σε φυγή.
Χαμογελά ή κουνά καταφατικά το κεφάλι συχνά: προσπαθεί υπερβολικά να ευχαριστεί τους άλλους.
Η στάση του καθρεφτίζει συνεχώς τη δική σας: θέλει απεγνωσμένα να σας αρέσει.
Κάνει υπερβολικές χειρονομίες: αλαζονικό, πομπώδες άτομο.
Αγγίζει τον εαυτό του: συνήθως σημαίνει μεγάλο εγωκεντρισμό.
Ποιος ακούγεται πραγματικά αξιόπιστος
Ακούστε πως μιλά κάποιος. Αν σας θεωρεί ισότιμο του, η ένταση της φωνής του δεν θα είναι ούτε ψηλή ούτε χαμηλή. Αν είναι πολύ δυνατή είναι αυταρχικός, αν είναι πολύ χαμηλή, πειθήνιος*. Η βαριά, τραχιά φωνή εκνευρίζει και απωθεί. Ένα άτομο που μιλά χαμηλά και γλυκά προκαλεί υποψίες (μήπως με δουλεύει;) το ίδιο και εκείνοι που μιλούν γρήγορα – ακούγονται αναξιόπιστοι. Μιλάμε γρήγορα όταν θέλουμε να ξεφύγουμε από μια δύσκολη κατάσταση.
Μιλούν τα χέρια
Πρόσωπο στηριγμένο στα χέρια
Η κλασική στάση βαρεμάρας, με τον αγκώνα να ακουμπά στο τραπέζι, σημαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Αν το κάνετε εσείς προσέξτε, ο άλλος περιμένει ότι η επόμενη κίνησή σας θα είναι να χασμουρηθείτε. Αν το κάνει ο άλλος, πείτε μια αστεία ιστορία. Περιορίστε τη ζημιά: γείρε τε το σώμα σας μπροστά, αγγίξτε τον πήχη του χεριού του και συζητήστε για το αγαπημένο θέμα όλων, τον εαυτό του.
Χέρι λυγισμένο μπροστά, παλάμη που καλύπτει το στόμα
Όταν λυγίζουμε το ένα χέρι μπροστά μας, κλεινόμαστε απέναντι στους άλλους. Βάζουμε το χέρι μπροστά από το στόμα όταν υποσυνείδητα προσπαθούμε να μην ξεστομίσουμε κάτι. Το κάνουμε επίσης όταν ψιθυρίζουμε και δεν θέλουμε να διαβάσουν τα χείλη μας οι άλλοι. Η κίνηση συνδέεται με την αγένεια και τη μυστικοπάθεια. Δεν είναι καλή στάση, ιδίως στο ραντεβού.
Χέρια ενωμένα χαλαρά πάνω στο τραπέζι
Έτσι συμβουλεύω τους ανθρώπους να καθίσουν κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού αν νιώθουν νευρικότητα. Δεν είναι ιδανική στάση γιατί τα χέρια εξακολουθούν να βρίσκονται μπροστά από το σώμα, αλλά είναι πολύ καλύτερη από το να σταυρώσετε τα χέρια σας ή να δέσετε σφιχτά τα δάχτυλα σας, δύο σήματα που δηλώνουν ότι είστε έτοιμοι για καβγά ή φοβισμένοι.
Χέρια στον θώρακα
Αν βάλετε τα χέρια σας στον θώρακα σας για λίγο, θα φανείτε ζωηροί και ειλικρινείς. Είναι κάτι που κάνουμε για να ορκιστούμε πίστη και υπακοή. Αν ο άνδρας κάθεται έτσι, θέλει να ξέρετε ότι είναι αυθεντικός. Αν το κάνει γυναίκα, σημαίνει ότι είναι ανοιχτή. Σε περίπτωση όμως που τα χέρια της σηκωθούν απότομα στο στήθος της, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τη σοκάρατε ή την ξαφνιάσατε και προστατεύει τον εαυτό της. 
Όλα τα παρακάτω σημάδια υποδηλώνουν ότι σκέφτεται: «Βοήθεια!».
Όταν της μιλάς: το πρόσωπο σου είναι υπερβολικά κοντά της, μετατρέποντας μια αθώα συζήτηση σε επίθεση.
Το ποτό της σχηματίζει φράγμα: με το ένα χέρι λυγισμένο μπροστά της, κοιτάζει ψηλά και μακριά.
Χέρι στη μέση: η θέση του χεριού κάνει πιο επιθετική τη στάση σου. Όταν γέρνεις υπερβολικά κοντά της, μάλλον παρενοχλείς παρά γοητεύεις. (Δες τα παραπάνω στην φωτογραφία). 
*Πειθήνιος: αυτός που υπακούει τυφλά, που εκτελεί μια εντολή πειθαρχώντας απόλυτα και χωρίς αντιρρήσεις.
Διάβασε Επίσης: Λίστα ελέγχου στα μέσα του ιδανικού ραντεβού και Ιδανικό ραντεβού - Πρόσκληση σε δείπνο

1 comments:

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top