0 comments

Ιδανικό ραντεβού - Πρόσκληση σε δείπνο

Δεκεμβρίου 29, 2018
Ideal appointment - Invitation to dinner
Τα χέρια όσων νιώθουν νευρικότητα παίζουν
με αντικείμενα ή ενώνονται μεταξύ τους
Όταν βγαίνετε για φαγητό με κάποιο άτομο συνεπάγεται ότι θα καθίσετε απέναντι του και ότι θα σας χωρίζει μόνο το τραπέζι. Οι γυναίκες χειρίζονται πολύ καλά αυτή την κατάσταση (χάρη στους καφέδες που πίνουν με τις φίλες τους), οι ντροπαλοί άνδρες αισθάνονται μεγάλη αμηχανία. Βρίσκεστε πρόσωπο με πρόσωπο και η κατάσταση είναι πολύ προσωπική, πως λοιπόν θα πρέπει να καθίσετε;
Άμεσο βλέμμα και εκφραστικό πρόσωπο
Τα πάντα στη στάση αυτής της κοπέλας στην  εικόνα λένε: «έχεις την αμέριστη προσοχή μου και θέλω να ακούσω αυτά που έχεις να πεις». Αν παρακολουθούσατε τη σκηνή από κοντά, θα παρατηρούσατε ότι ανοιγοκλείνει τα μάτια της αργά. Όσο πιο αγχωμένος είναι κάποιος τόσο πιο γρήγορα ανοιγοκλείνει τα μάτια του.
Χέρια στο τραπέζι, παλάμες προς τα πάνω
Θα πάρετε υψηλή βαθμολογία αν τοποθετήσετε τα χέρια σας στο τραπέζι. Αν τα αφήσετε να πέσουν κάτω με φυσικότητα, το πιο πιθανό είναι ότι θα πέσουν όχι σταυρωμένα και με τις παλάμες προς τα πάνω. Αυτό είναι καλό, υποδηλώνει «δεν έχω τίποτα να κρύψω». Ακόμα και αν τρέμετε σαν το φύλλο, είναι καλύτερα να τα έχετε σε ορατό σημείο παρά να κάθεστε πάνω τους ή να τα έχετε χωμένα ανάμεσα στους μηρούς σας. 
Κλειστή στάση
Τα σταυρωμένα χέρια, η άκαμπτη στάση και οι ματιές προς το πάτωμα δίνουν την εντύπωση ότι κάποιος δεν είναι ανοιχτός στον άλλο (ή στο ενδεχόμενο μιας σχέσης). Δυστυχώς, αυτό πιθανότατα οφείλεται σε νευρικότητα, και το άτομο συνήθως δεν γνωρίζει τα μηνύματα που στέλνει.
Ελέγξτε ακόμα
Για να αξιολογήσετε με ακρίβεια τα πραγματικά συναισθήματα του προσώπου που σας συνοδεύει, πηγαίνετε πέρα από τα όσα λέγονται ελέγχοντας τα ακόλουθα στοιχεία: 
Τι συμβαίνει με το ποτό του;
Είναι καλό αν τα δάχτυλά της ανεβοκατεβαίνουν στο πόδι του ποτηριού ή στην εξωτερική επιφάνεια του και τα δικά του τρίβουν το χείλος. Και οι δύο μιμούνται τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελαν να αγγίξουν συγκεκριμένα σημεία του άλλου. Αν γλείφει ή πιπιλίζει το καλαμάκι της ενώ σας κοιτάζει στα μάτια, πάρτε πρωτοβουλία. 
Είναι κακό όταν κάποιος κρατά το ποτό του ψηλά στο στήθος ή ακόμα ψηλότερα, καθώς αυτό αποτελεί φραγμό. Αν δεν το κατεβάσει μέσα σε μερικά λεπτά, αφήστε το καλύτερα. Αν το ακουμπήσει στο τραπέζι αλλά το κρατά και με τα δύο χέρια, και πάλι παρατήστε τα. 
Τι κάνει με τα μαλλιά του;
Είναι καλό να ξεσκαλώσει τα μαλλιά της από τα αφτιά της και να τα τινάξει για να ελευθερωθούν, χαλαρώνει και έχει παιχνιδιάρικη διάθεση. Αν εκείνος αγγίξει, ανακατέψει ή ισιώσει τα μαλλιά του, καλλωπίζεται για να σας αρέσει. 
Είναι κακό να τακτοποιήσει τις τούφες των μαλλιών της πίσω από τα αφτιά της, έχει σοβαρέψει. Αν εκείνος συνεχώς ισιώνει τα μαλλιά του, νιώθει νευρικότητα. 
Πόση απόσταση υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και το άλλο πρόσωπο;
Είναι καλό όταν υπάρχει ελάχιστη απόσταση.
Είναι κακό όταν υπάρχει μεγάλη απόσταση. 
Τι υπάρχει ανάμεσα σας;
Είναι καλό να μην υπάρχει τίποτα. Έχει μετακινήσει πράγματα για να αδειάσει τον χώρο. 
Είναι κακό αν έχει υψώσει τείχος. Αν εκείνη τοποθέτησε την τσάντα, το ποτό και το σακάκι της ανάμεσα σας, τότε θα μπορούσε κάλλιστα να φορά και πανοπλία. 
Ρούχα και χρώματα
Τα ρούχα που φοράτε λένε πολλά για εσάς. Ντυθείτε «σέξι», οτιδήποτε με βαθύ ντεκολτέ, που κολλά στους γοφούς ή εκθέτει τους μηρούς για εκείνη, στενά ρούχα,ανοιχτά στο στήθος ή υπερβολικά μελετημένα για εκείνον – και οι άλλοι θα υποθέσουν ότι έχετε βγει για κυνήγι. Που πιθανών έτσι συμβαίνει…
Το χρώμα που φοράτε σε ένα ραντεβού επίσης αποκαλύπτει πράγματα για εσάς στο άτομο που σας συνοδεύει. 
Μαύρο: Παρακολουθώ τη μόδα, είμαι στιλάτο και δημιουργικό άτομο. 
Κόκκινο: Με ευχαριστεί να είμαι το επίκεντρο της προσοχής και δεν φοβάμαι να δείξω τα συναισθήματά μου. 
Έντονο ροζ: Θέλω να ξεχωρίζω μέσα στο πλήθος. 
Απαλό ροζ: Θέλω να μου φερθείς με τρυφερότητα. 
Σκούρο μπλε: Είμαι σοβαρό άτομο. 
Γαλάζιο ή ανοιχτό μπλε: Είμαι ήρεμο και συγκεντρωμένο άτομο. 
Μπεζ: Είμαι λίγο ανασφαλές άτομο. 
Λευκό: Πρόσεξε εμένα, όχι τα ρούχα μου. 
Ολόλευκο ντύσιμο για τους άνδρες: Είμαι άνω των 50 και θα πρέπει να με αποφεύγεις. 
Γυαλιά και γυαλιά ηλίου 
Ο τόπος και ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι βάζουν και βγάζουν τα γυαλιά τους, παρέχει μια πληθώρα ενδείξεων. Αν κάποιος τα βγάλει, τα καθαρίσει αργά και μετά τα ξαναβάλει, μάλλον προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Αν τα καθαρίσει αφού πρώτα σχηματίσει πάνω τους υδρατμούς με την αναπνοή του, πιθανών θέλει να έχει μια καθαρή εικόνα του κόσμου. Αν συνέχεια βγάζετε και βάζετε τα γυαλιά σας, μπορεί να φανείτε αναποφάσιστοι. Αν τα βγάλετε την ώρα που αποκαλύπτετε προσωπικά δεδομένα, τότε ανοίγεστε στον άλλον. Αν πιπιλάτε τις άκρες των γυαλιών σας, σημαίνει ότι αναζητάτε φροντίδα ή σεξ!!!
Tip's: Αν το κολιέ που φορά σημαδεύει τα στήθη της και το αγγίζει ΤΟΤΕ σας προσκαλεί να τα κοιτάξετε. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top