0 comments

Λίστα ελέγχου στα μέσα του ιδανικού ραντεβού

Δεκεμβρίου 30, 2018
Checklist in the middle of an erotic ideal appointment
Αν θέλετε να σας ανοιχτεί κάποιος,
ανοιχτείτε και εσείς λίγο σε αυτόν
Στα μέσα του ραντεβού αποδράστε στην τουαλέτα. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε μια αντικειμενική ανασκόπηση της κατάστασης. Πιστέψτε με, θα σας βοηθήσει πολύ.
Δεν έχετε προλάβει να γνωριστείτε αρκετά, αλλά δεν έχετε μεθύσει τόσο ώστε να έχει εξασθενήσει η κρίση σας. Θέστε στον εαυτό σας τα ακόλουθα ερωτήματα.
Τι λέει; Η συζήτηση κυλά άνετα και προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς κάνετε ευγενικές ερωτήσεις και αρχίζετε να γνωρίζεστε. Η ανώδυνη κουβεντούλα δεν θα σας οδηγήσει πουθενά, αλλά ούτε και η βουτιά στα βαθιά: αν ανταλλάσσετε προσωπικά μυστικά πριν το κυρίως πιάτο, προχωράτε υπερβολικά γρήγορα. Προσπαθήστε να επιτύχετε αμοιβαία οικειότητα και μην αποκαλύψετε παραπάνω πράγματα μέχρι να κάνει και ο άλλος το ίδιο. Τα μυστικά στο πρώτο ραντεβού πρέπει να ανταλλάσσονται σαν μπαλιές του πινγκ-πονγκ, μια ο ένας μια ο άλλος.
Τι μου λέει η γλώσσα του σώματος; Αναζητήστε τουλάχιστον τέσσερις ενδείξεις που να υποδηλώνουν το ίδιο πράγμα (αυτός είναι ο λεγόμενος «Κανόνας των Τεσσάρων», και στη συνέχεια προσθέστε μια γερή δόση κοινής λογικής. Αναλογιστείτε τον χώρο όπου βρίσκεστε, συμπεριφερόμαστε διαφορετικά σε διαφορετικές συνθήκες. Αν το εστιατόριο είναι επίσημο, έτσι θα είναι και το ραντεβού. Αν η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή και φιλική αλλά συμπεριφέρεται σαν να πίνει τσάι με τον πρέσβη, νιώθει μεγάλη αμηχανία και πρέπει να χαλαρώσει. Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Αν δεν ανταπέδωσε το χαμόγελό σας όταν επιστρέφατε από το μπάνιο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι αλαζονικό άτομο, μπορεί απλά να μη βλέπει χωρίς γυαλιά και να μη θέλει να τα φορέσει μπροστά σας. Προσέξτε κυρίως τις αλλαγές στη γλώσσα του σώματος. Όταν το ραντεβού είναι επιτυχημένο, το άλλο άτομο θα πρέπει να έρχεται πιο κοντά, να σας κοιτάζει περισσότερο στα μάτια και να σας ρίχνει κλεφτές ματιές. Ακόμα και το να ξεσταυρώσει τα χέρια ή και τα πόδια όταν σας κοιτάζει είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.
Τι σήματα στέλνω εγώ; Ένα σημαντικό κομμάτι στην ανασκόπηση του ραντεβού σας είναι να ελέγξετε τη δική σας γλώσσα του σώματος, είναι σαφής, θετική και ανταποκρίνεται ανάλογα στη δική του; Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι αν αρέσετε φιλικά ή ερωτικά στο πρόσωπο που σας συνοδεύει, χρησιμοποιήστε το άγγιγμα. Σκύψτε για να πιάσετε το χέρι ή τον ώμο του. Αν του αρέσετε και δεν είναι ντροπαλό άτομο, θα σας αγγίξει επίσης, μέσα σε περίπου δέκα λεπτά. Αργότερα, αγγίξτε απαλά στο κάτω μέρος της πλάτης του (για να κάνετε τον άλλο να κινηθεί ή να τον καθοδηγήσετε). Πετάγεται από το άγγιγμα σας ή γέρνει την πλάτη του προς τα πίσω και το απολαμβάνει, κοιτάζοντας πάνω από τον ώμο του για να σας χαμογελάσει; Στο πρώτο ραντεβού προτείνουμε να αγγίξετε τρεις φορές, για τρία δευτερόλεπτα τη φορά.
Θέλω να προχωρήσει το πράγμα; Σκεφτείτε αντικειμενικά τι γνωρίζετε για αυτό το άτομο δεδομένου του χρόνου που είχατε στη διάθεση σας. Ταιριάζει στην αντίληψη που είχατε σχηματίσει γι΄ αυτό ή είναι τελικά καλύτερο από ότι πιστεύατε; Υπέροχα!!! Αφήστε το πράγμα να προχωρήσει. Αν νομίζετε ότι λαμβάνετε ανάμεικτα μηνύματα, πηγαίνετε κάπου αλλού. Ο γρηγορότερος τρόπος να αλλάξετε τη διάθεση κάποιου είναι να αλλάξετε τη στάση του κάνοντας τον να μετακινηθεί. Παρατηρήστε αν αυτό σας δίνει μια καλύτερη εικόνα της προσωπικότητας του.
Μπορεί να ένιωθε άβολα στο περιβάλλον που βρισκόταν ή απλά να αισθανόταν μπλοκαρισμένος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top