0 comments

Τι είναι η ακάνθωση δέρματος

Αυγούστου 05, 2018
What is skin acne
Ακάνθωση
Λέγεται η υπερτροφία ή η πάχυνση του στρώματος των ακανθωτών κυττάρων του δέρματος.
Μία μορφή της, η ακάνθωση Nigricans, είναι αρρώστια του δέρματος, που χαρακτηρίζεται από συμμετρικές πλάκες στο δέρμα του αυχένα, των μασχαλών, του οφθαλμού και των άκρων.
Το δέρμα είναι έντονα χρωματισμένο, ρικνό, με πτυχές.
Αναπτύσσεται σε ενήλικες και συνδυάζεται με νεοπλάσματα του πεπτικού συστήματος και πολλές φορές μπορεί να είναι το μόνο σημάδι.
Θεραπεία
Αυτή γίνεται κυρίως με δύο μεθόδους, τη χειρουργική αφαίρεση των βλαβών και την ακτινοβόλησή τους με ακτίνες Röengten υπό εξειδικευμένου ακτινοθεραπευτού. Σήμερα μια άλλη μέθοδο για τη θεραπεία των ακανθώσεων αποτελούν και οι ακτίνες Laser.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top