0 comments

Το κράτημα των χεριών-Χωροταξικά παιχνίδια σε ένα ραντεβού

Ιουλίου 20, 2018
holding hands on an appointment, landscaping games at an appointment,
Χωροταξικά παιχνίδια σε ένα ραντεβού
Κρατήστε το χέρι κάποιου για να ανακαλύψετε πώς νιώθει για εσάς. Το άτομο του οποίου ο αντίχειρας είναι από πάνω, βρίσκεται συνήθως σε θέση ισχύος. 
Η κατεύθυνση της παλάμης είναι επίσης αποκαλυπτική. Αν στρέψει το χέρι σας έτσι ώστε η παλάμη του να κοιτάζει προς τα πίσω, τότε θέλει να κρατάει τα ηνία. Σύμφωνα με μία πιο αθώα ερμηνεία είναι προστατευτικός, αλλά προσέξτε! Δοκιμάστε τι από τα δύο ισχύει στρέφοντας το χέρι σας έτσι ώστε να έρθει μπροστά. Αν το γυρίσει γρήγορα πάλι πίσω, θέλει να είναι αρχηγός. 
Δεμένα δάχτυλα σημαίνει ότι θέλουν να ενώσουν τα σώματα τους. Είναι πολύ πιο εύγλωττο από το απλό κράτημα των χεριών, το σήμα κατατεθέν ενός ζευγαριού που τα έχει βρει και που δείχνει τρυφερότητα και αποδοχή. Γιατί; Είναι πολύ πιο δύσκολο να σπάσει το κράτημα, και συνήθως σημαίνει ότι κρατά γερά ο ένας τον άλλο και δεν θέλει να τον αφήσει. Τα άτομα που «γραπώνονται» δεν αφήνουν συνήθως τίποτα να μπει ανάμεσά τους.  
Χωροταξικά παιχνίδια 
Οι άνθρωποι προστατεύουν τον χώρο τους. Αν δεν αρέσετε σε κάποιον, δεν θα θέλει τα πράγματά σας στη δική του πλευρά του τραπεζιού…
Ξεκινήστε να παίζετε με ένα αντικείμενο 
Βεβαιωθείτε ότι είναι στη δική σας πλευρά. Στη συνέχεια βάλτε το διακριτικά στη δική του και απομακρύνετε τα χέρια σας. 
Παρατηρήστε την αντίδραση του άλλου 
Αν δεν του αρέσετε, θα το στείλει ενστικτωδώς πίσω στη δική σας πλευρά, διαισθανόμενος ότι θέλετε να πλησιάσετε, χωρίς να ξέρετε γιατί. Αν όμως αφήσει ή κρατήσει το αντικείμενο, είναι πιθανό ότι θέλει να επιταχύνει τα πράγματα. 
Ή δοκιμάστε αυτό…
Ακουμπώντας τους πήχεις σας στο τραπέζι, τυλίξτε τα δάχτυλα σας στο ποτήρι σας και σπρώξτε το στην πλευρά του. Αν ο άλλος γείρει μπροστά και σπρώξει το ποτήρι του στη δική σας πλευρά, σημαίνει ότι του αρέσετε. Αν γείρει προς τα πίσω ή δεν κάνει τίποτα, δεν ενδιαφέρεται. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top