0 comments

Το πρώτο μας φιλί. Ένα φιλί τα λέει όλα

Μαΐου 24, 2018
Our first kiss, A kiss says it all
Οι άνθρωποι φιλούν όπως θα
ήθελαν να τους φιλήσουν
Σύμφωνα με τον θρύλο, το γαλλικό φιλί επινοήθηκε από τους μεσαιωνικούς ιππότες οι οποίοι ήθελαν να γνωρίσουν αν οι σύζυγοί τους έπιναν υδρόμελι από το βαρέλι όταν εκείνοι έλειπαν. Αρκετά διασκεδαστικό αν αναλογιστείτε ότι ελάχιστοι από εμάς θα περνούσαν το αλκοτέστ αυτήν τη στιγμή…!
Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο θάρρος για να συναντήσουν για πρώτοι φορά κάποιον που τους αρέσει γιατί συνειδητοποιούν πόσο σημαντικό είναι το πρώτο φιλί. Το στόμα είναι σχεδόν τόσο περίπλοκο όσο και τα μάτια, και το φιλί αποτελεί την αφετηρία της ερωτικής συνέργειας. Αν φιλήσετε κάποιον θα καταλάβετε πώς σας βλέπει συναισθηματικά και ερωτικά, πώς θα είναι ως εραστής, πώς επιδίδεται στον στοματικό έρωτα – και κατά πόσο ταιριάζετε βιολογικά. 
Εμπιστευτείτε το πρώτο σας φιλί. Είναι σαν να ανταλλάζετε τη βιολογική επαγγελματική σας κάρτα. Οι αδένες του στόματος και οι άκρες των χειλιών εκκρίνουν χημικές ουσίες που έχουν ως σκοπό να προκαλέσουν σεξουαλική διέγερση. Αυτές οι ουσίες συνδυάζονται με το δικό σας μοναδικό αποτύπωμα σάλιου και το τελικό αποτέλεσμα περνά στο φιλί. Αν η πανέξυπνη μητέρα φύση θεωρήσει ότι δεν πρόκειται για καλό γενετικό μείγμα, το πρώτο φιλί δεν θα έχει ούτε καλή γεύση ούτε καλή μυρωδιά για κανέναν από τους δυο σας, και αυτό θα μειώσει τις πιθανότητες να προχωρήσει το θέμα. 
Αν με το πρώτο φιλί δεν αρχίσουν να εκτοξεύονται ερωτικά πυροτεχνήματα, οι περισσότεροι δεν θα επιμείνουν. Ίσως γι αυτό τον λόγο ή ανάγκη του φιλιού είναι ενδογενής – είναι κάτι που κάνουμε ενστικτωδώς. Πάνω από το 90% των λαών που έχουν μελετηθεί επιδίδονται στο άθλημα, ενώ πιο συχνή εξάσκηση κάνουν οι Δυτικοί και οι Ινδοί.   
Θέλει να σας φιλήσει όταν: 
Γλείφει τα χείλη του/της. 
Και τα δύο φύλα γλείφουν τα χείλη τους όταν αντικρίζουν κάτι που τους αρέσει.
Αγγίζει συνεχώς το στόμα του/ της. 
Όταν βρισκόμαστε σε διέγερση τα χείλη μας διογκώνονται. Έτσι τα αισθανόμαστε περισσότερο και θέλουμε να τα αγγίξουμε. 
Τρώει ή πίνει με υπονοούμενα.
Αν τρώει παγωτό και μετά γλείφει τα δάχτυλά της προσπαθεί να διαφημίσει τα ταλέντα της. 
Βάζει το κεφάλι του/ της δίπλα στο δικό σας.
Αυτή η εγγύτητα αποτελεί σχεδόν πάντα πρόσκληση για φιλί. 
Σας κοιτάζει με το κεφάλι γερμένο.
Αυτό σημαίνει ότι έχει ήδη πάρει θέση!
Αν αρχίσει να μασά, να πίνει ή να καπνίζει γρηγορότερα, θέλει να σας φιλήσει.
Ήταν το φιλί ευπρόσδεκτο; 
Ξεκινήστε τρίβοντας απαλά και χαλαρά τα χείλη σας πάνω στα χείλη του άλλου προσώπου με το στόμα ελαφρώς ανοιχτό. Θα καταλάβετε αμέσως αν ενδιαφέρεται. Αν τα χείλη του είναι κλειστά, αν τραβηχτεί προς τα πίσω ή αν τα χείλη και το στόμα του είναι κρύα, τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά. Συνεχίστε όταν η θερμοκρασία αρχίσει να ανεβαίνει, τα χείλη του ανοίξουν και γείρει προς τα εσάς. Αν με το ένα χέρι αγκαλιάσει το πίσω μέρος του κεφαλιού σας, του αρέσετε πολύ. Όσο πιο παθιασμένο θέλει να είναι το φιλί τόσο πιο πολύ θα ανοίξει τα χείλη του. Οι άνθρωποι φιλούν όπως θα ήθελαν να τους φιλήσουν. Φιλήστε παθητικά, αφήστε τον άλλο να πάρει τα ηνία και στη συνέχεια το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να μιμηθείτε αυτό που κάνει. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top