0 comments

Τα 7 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που πρέπει να ακούσεις φέτος

Δεκεμβρίου 10, 2022
Best 7 Non Stop Christmas Songs
Best 7 Non Stop Christmas Songs
Υπάρχουν
γιορτές και γιορτές, αλλά σαν τα Χριστούγεννα δεν έχει.
Τα καλά Χριστούγεννα θέλουν καλούς φίλους, καλή καρδιά, οικογένεια και καλή Μουσική.
Τα Χριστούγεννα θεωρούνται από την πλειοψηφία του κόσμου ως η καλύτερη εορταστική στιγμή της καθημερινότητας μας. Από όπου κι αν το πιάσεις, από τα χαρμόσυνα και θρησκευτικά μηνύματα, την μεγάλη διάρκεια του εορταστικού κλίματος, το γεγονός ότι αποτελεί σοβαρός λόγος διακοπών, τα εορταστικά φαγητά, γλυκά, τα δώρα, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα με τα λαμπάκια τους και για κάποιους άλλους τυχερούς τα χιονισμένα, αλλά κυρίως μία ολόκληρη βιομηχανία θεάματος και διασκέδασης του κοινού, που βασίζεται πάνω στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Ταινίες και μουσική.
Η μουσική όμως που αφορά τα Χριστούγεννα είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, που έχει απασχολήσει χιλιάδες μουσικούς και καλλιτέχνες. Λογικό, τα Χριστούγεννα είναι ίσως η μόνη εορταστική περίοδος, στην οποία είναι απαραίτητη η μουσική υπόκρουση για να αποδοθεί καλύτερα και ιδανικότερα το όλο κλίμα.
Τα κομμάτια είναι εκατοντάδες, χιλιάδες, άπειρα. Κάθε χρόνο θα ανακαλύψω κάτι καινούριο παλιό ή κάτι παλιό καινούριο ή κάτι που διασκευάστηκε ή έγινε re-edit. Χώρια του ότι της μόδας τελευταία είναι διάφορες γνωστές εταιρείες, κάθε Χριστούγεννα να κυκλοφορούν μία επετειακή ή εορταστική συλλογή, προσκαλώντας διάφορους καλλιτέχνες τους να τραγουδήσουν σε Christmas Mood.
Το λοιπόν, για να μπούμε στο ζουμί αυτού του άρθρου, επειδή, εγώ προσωπικά, έχω αναγάγει την μουσική επένδυση των Χριστουγέννων μου σε ύψιστη προτεραιότητα, κάθε φορά που θα υπάρξει κοινωνική συνάθροιση σε δικό μου ή και σε χώρο ξένου, παρακάτω θα βρείτε τα 7 must και top και hit χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να επενδύσετε γιορτινά τις φετινές σας χριστουγεννιάτικες στιγμές.
Επτά κομμάτια, που δεν θα πρέπει να λείπουν από τις μουσικές σας λίστες, αν θέλετε να δώσετε έναν διαφορετικό τόνο στις φετινές σας γιορτές.
Πατήστε το play για να απολαύσετε 7 τραγούδια συνολικής μουσικής ακρόασης περίπου 20 Λεπτών (19΄44΄΄).
Ακούστε εδώ: Best 7 Non Stop Christmas Songs

Christmas music

1. Mele Kalikimaka - Merry Christmas
2. Bing Crosby - It's Beginning to Look a Lot like Christmas
3. Rockin' Around The Christmas Tree
4. Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You
5. Wham! - Last Christmas
6. Dean Martin - Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
7. Bobby Helms - Jingle Bell Rock

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα για να μπείτε στο πνεύμα των γιορτών 


Χριστουγεννιάτικα κάλαντα

1. Βυζαντινά κάλαντα Χριστουγέννων (Άναρχος Θεός) 2. Κάλαντα Χριστουγέννων Αίγινας 3. Χριστουγεννιάτικα κάλαντα Ξάνθης 4. Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα Κερκύρας 5. Κάλαντα Χριστουγέννων Πελοποννήσου 6. Ηπειρώτικα παραδοσιακά Κάλαντα Χριστουγέννων 7. Κάλαντα Χριστουγέννων Ικαρίας 8. Κάλαντα Κρήτης 9. Κάλαντα Χριστουγέννων Μ. Ασίας (Σμύρνης) 10. Κάλαντα Χριστουγέννων Μακεδονίας - Καλην εσπέραν

ΠΡΟΣΟΧΗ
Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους καλλιτέχνες, στους δημιουργούς των τραγουδιών και στις δισκογραφικές εταιρείες τους.
Το παραπάνω μουσικό video δεν έχει σκοπό την παραβίαση των αξιώσεων που έχουν οι δισκογραφικές εταιρείες ή την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων αλλά προορίζεται μόνο για διασκέδαση. Δεν έχω και δεν διεκδικώ κανένα κέρδος από αυτό το video.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top