0 comments

Ένας λόγος που μπορεί να σε οδηγήσει στη «χυλόπιτα»

Δεκεμβρίου 23, 2018
a reason that can lead you to the poultice
Ερωτικές σχέσεις και κατοικίδια
Μιλούσατε αρκετό καιρό στο Facebook, βγήκατε μια, δυο φορές ραντεβού και όλα φαίνονταν να πηγαίνουν μέλι – γάλα, όμως ξαφνικά το αντικείμενο του πόθου σας σταμάτησε να δίνει σημάδια ζωής, και άρχισε να απομακρύνεται από εσάς με ελαφρά πηδηματάκια. Τι μπορεί να συνέβη άραγε; Γιατί να υπάρχει αυτή η εξέλιξη, σε μια σχέση που εκ πρώτης όψεως όλα πήγαιναν καλά;
Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα διαδικτυακών γνωριμιών Match.com και την εταιρία PetSmart διαπιστώθηκε, ότι το συντριπτικό ποσοστό του 66% των ιδιοκτητών κατοικίδιου δε θα μπορούσε ποτέ να συνάψει ερωτικές σχέσεις με κάποιον/α που δε συμπαθεί τα ζώα.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 1.000 ζωόφιλους εργένηδες και τα αποτελέσματα φαίνεται να δείχνουν, ότι η στάση μας απέναντι στα κατοικίδια παίζει σημαντικό ρόλο στις ερωτικές σχέσεις και στον τρόπο που βλέπουμε τον άλλον.
Μάλιστα, το 35% των γυναικών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση δήλωσε, πως μπορεί ένας άνδρας να τις ελκύει ερωτικά μόνο και μόνο επειδή έχει κατοικίδιο.
Μπορεί τα παραπάνω δεδομένα να δίνουν μια σαφέστερη εικόνα για τις ερωτικές προτιμήσεις των ζωόφιλων, δεν είναι όμως και πολύ αισιόδοξα για όσους αντιμετωπίζουν σοβαρές αλλεργίες στο τρίχωμα των κατοικίδιων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top