0 comments

Αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες και απαλλαγείτε από τις σακούλες στα μάτια

Απριλίου 16, 2018
Change your eating habits and get rid of the bags in the eyes
Ρυτίδες και σακούλες στα μάτια τέλος...
Αν οι σακούλες δεν σας συντροφεύουν μόνο στα ψώνια σας, ήρθε η ώρα να κοιτάξετε το χρόνο κατάματα! Η περιοχή γύρω από τα μάτια αποκαλύπτει την ηλικία, αλλά και την ποιότητα της ζωής σας.
Oι σακούλες ταλαιπωρούν μεγάλο ποσοστό των ανδρών, ιδιαίτερα από την τέταρτη δεκαετία και μετά, αφού η επίδραση του χρόνου, των γονιδίων και της κληρονομικότητας ευθύνεται για τη συγκέντρωση λίπους στη συγκεκριμένη περιοχή. Επίσης, κακές συνήθειες, όπως οι λίγες ώρες ύπνου και η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλατιού, αλμυρών φαγητών και αλκοόλ, ευνοούν την κατακράτηση υγρών και εντείνουν το πρόβλημα.
Τι να κάνετε
Αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες ελαττώνοντας το αλάτι, τις αλμυρές τροφές και το αλκοόλ και αυξάνοντας την κατανάλωση νερού. Όταν πλένετε το πρόσωπό σας με δροσερό νερό, να ρίχνετε άφθονο στα μάτια σας. Μια εξειδικευμένη κρέμα ματιών θα μειώσει σημαντικά το πρήξιμο, ενώ συμπληρωματικά, χρησιμοποιήστε κρύες κομπρέσες ή ροδέλες από αγγούρι ή φακελάκια τσάι ή ροδέλες πατάτας, που θα σε βοηθήσουν άμεσα. Και επειδή οι ρυτίδες δημιουργούνται όταν μισό-κλείνετε τα μάτια, μην ξεχνάτε να φοράτε γυαλιά ηλίου.
Η Αλόη Βέρα περιέχει μια αφθονία αντιοξειδωτικών, μπορεί να αποτελέσει αποτελεσματικό φάρμακο για τη μείωση του πρηξίματος γύρω από τα μάτια και μπορεί ακόμη και να συμβάλει στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Η Aloe Vera μπορεί επίσης να συμβάλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην εξάλειψη των υγρών, συμβάλλοντας στη μείωση της διόγκωσης.
Βάζοντας αμυγδαλέλαιο κάτω από τα μάτια σας κάθε πρωί μπορεί να βοηθήσει να μην εμφανιστούν ξανά μαύροι κύκλοι.
Τι να αναζητήσετε σε μια κρέμα
Επιλέξτε προϊόντα με συστατικά όπως η καφεΐνη, το χαμομήλι και η βιταμίνη Ε. Αν είναι σε μορφή gel, να τα φυλάτε στο ψυγείο, επειδή χαρίζουν αίσθηση δροσιάς, ενώ αυξάνεται και η αποτελεσματικότητά τους.
Το ήξερες αυτό;
Κατά μέσο όρο ανοίγω-κλείνουμε τα μάτια 10.000 φορές μέσα στην ημέρα!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top