0 comments

Ορμόνες-Τι να προσέχουν τα αγόρια που μπαίνουν στην εφηβεία

Απριλίου 16, 2018
Hormones - What to Watch Boys Coming To Adolescence
Τι να προσέξουν τα αγόρια
που μπαίνουν στην εφηβεία
Η «έκρηξη ορμονών» που συνοδεύει τους εφήβους εκδηλώνεται με θεαματικό τρόπο και στο πρόσωπο. Τι να προσέχουν τα αγόρια που μπαίνουν στην εφηβεία;
Τι να περιμένεις
Με την έναρξη της εφηβείας, ξεκινά η έκκριση κάποιων ορμονών, των ανδρογόνων, που προκαλούν αύξηση του μεγέθους των σμηγματογόνων αδένων και της παραγωγής τους σε σμήγμα. Ένα από τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι η αυξημένη λιπαρότητα στο πρόσωπο και τα μαλλιά, ενώ, αν υπάρχει προδιάθεση, μπορεί να εμφανιστούν σπυράκια, μαύρα στίγματα, ακόμη και ακμή. Έτσι, θα πρέπει να πλένεις συχνότερα το πρόσωπό σου και τα μαλλιά σου με προϊόντα που δρουν κατά της λιπαρότητας.
Αύξηση της τριχοφυΐας στο σώμα και το πρόσωπο. Όταν ξεκινήσεις το ξύρισμα, να χρησιμοποιείς αφρό ξυρίσματος και κάποιο ξυραφάκι με διπλή ή τριπλή λεπίδα, ώστε να μην ερεθιστεί η επιδερμίδα σου. Προσπάθησε να ξυρίζεσαι μόνο προς τη φορά ανάπτυξης των τριχών και ποτέ κόντρα.
Οι ιδρωτοποιοί αδένες μεγαλώνουν και εκκρίνουν περισσότερο ιδρώτα, ο οποίος δεν εμφανίζεται μόνο σε στιγμές έντονης δραστηριότητας, αλλά και σε στιγμές άγχους ή ψυχολογικής πίεσης. Μην παραμελείς, λοιπόν, το καθημερινό σου μπάνιο και τη χρήση ενός αποσμητικού αμέσως μετά. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top