0 comments

Ακαταμάχητο Φλερτ - Προσποιηθείτε

Απριλίου 15, 2018
Irresistible Flirt - Pretend
Αλλάξτε τη γλώσσα του σώματός σας
για να φαίνεστε και να νιώθετε σέξι...
Σας έχει τύχει να έχετε βγει ραντεβού και να αναρωτιέστε αν πραγματικά αρέσετε ή μήπως το άλλο πρόσωπο είναι απλώς ευγενικό; 
Σας έχει τύχει να σας κοιτάζει κάποιος επίμονα αλλά να είστε και οι δυο πολύ ντροπαλοί για να κάνετε την πρώτη κίνηση; Έχετε καταλήξει ποτέ στο σπίτι κατηγορώντας τον εαυτό σας επειδή δε βρήκατε το κουράγιο να πλησιάσετε κάποιον που σας άρεσε; Την επόμενη φορά που θα βγείτε, βάλτε στο μυαλό σας αυτά που θα διαβάσετε στα άρθρα μας περί φλερτ και δεν πρόκειται να σας ξανασυμβεί τίποτα από τα παραπάνω. Χρειάζεστε άμεσα απαντήσεις για τα ερωτικά σας ραντεβού; Οι ιδέες μας θα γίνουν οδηγός σας! Στόχος μας είναι να μεταμορφώσει την ερωτική σας ζωή. Περιλαμβάνει τεχνάσματα, τεχνικές και συμβουλές για να σας κάνουν ακαταμάχητους στο αντίθετο φύλο και όχι μόνο. Αν θέλετε να γίνετε κι εσείς ένα παιχνιδιάρικο, ζεστό, φιλικό και επικίνδυνο σέξι πλάσμα, αυτά τα άρθρα είναι φτιαγμένα ειδικά για εσάς
Προσποιηθείτε!!! 
Αν ρωτήσετε κάποιον πως επικοινωνούν μεταξύ τους οι άνθρωποι, το πιθανότερο είναι να σας απαντήσει «με λέξεις». Η αλήθεια είναι άλλη. Όλοι σχεδόν οι ερευνητές συμφωνούν ότι το 65% της επικοινωνίας γίνεται μέσω της γλώσσας του σώματος – πολλοί ισχυρίζονται ότι το ποσοστό αυτό φτάνει το 90%. Ορισμένες κινήσεις που αποτελούν σημάδια της γλώσσας του σώματος τις κάνουμε συνειδητά, όπως π.χ. όταν υψώνουμε τον αντίχειρα για να πούμε «μπράβο» σε κάποιον. Οι περισσότερες όμως γίνονται ακούσια. Όλοι κάνουμε υποσυνείδητα χειρονομίες που φανερώνουν τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Ο τρόπος που περπατάμε, που στεκόμαστε, που καθόμαστε, όλα δείχνουν το πώς αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Οι πρώτες εντυπώσεις που δημιουργούμε είναι δύσκολο να καταρριφθούν γιατί είναι σχεδόν πάντα σωστές – η γλώσσα του σώματός μας αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά μας με τρόπους που δεν αντιλαμβανόμαστε.
Αν όλα αυτά σας φαίνονται ανησυχητικά, ηρεμήστε. Υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εσάς. Προσωπικά, όταν πρωτόμαθα για αυτά τα πράγματα, το μόνο που ήθελα ήταν να καθίσω ακίνητος και να μην κουνήσω ούτε βλέφαρο. Ειδικά μπροστά σε κάποια που μου άρεσε έστω και λίγο. Μήπως, αναρωτιόμουν, η τύπισσα που κάθεται δίπλα μου στο γραφείο μπορεί να διαβάσει το μυαλό μου; Μήπως οι κρυφές μου φαντασιώσεις είναι αποτυπωμένες στο πρόσωπό μου; Η απάντηση είναι ναι. Αν η διπλανή μου ήξερε περί γλώσσας σώματος, θα μπορούσε να διακρίνει κάτω από την ήρεμη επιφάνεια τα αληθινά συναισθήματα (δηλαδή, τον πόθο). Τι ωραία! Η επιτομή της αμηχανίας! Και τότε ήρθε στο μυαλό μου και κάτι άλλο: αν εκείνη μπορεί να διαβάσει τις σκέψεις μου, τότε μπορώ να διαβάσω κι εγώ τις δικές της. Κι αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό για κάποιον που αναρωτιέται αν αρέσει.
Προσαρμόζοντας ή αλλάζοντας τη γλώσσα του σώματός σας αυξάνετε τις πιθανότητες να σας συμπαθήσει κάποιος, να σας ερωτευτεί, να σας δείξει σεβασμό 
Όταν ξέρεις να ερμηνεύεις τη γλώσσα του σώματός σου, είσαι σε θέση να αναγνωρίζεις κρυμμένα συναισθήματα. Επιπλέον, συνειδητοποιείς τα μηνύματα που στέλνεις στους άλλους και καταλαβαίνεις τις αντιδράσεις τους. Προσαρμόζοντας ή αλλάζοντας τη γλώσσα του σώματός σου αυξάνεις τις πιθανότητες σου να σε συμπαθήσει κάποιος, να σε ερωτευτεί, να σου δείξει σεβασμό. Κι έτσι συχνά πετυχαίνεις αυτό που θέλεις δίχως να πεις λέξη! Πώς; Κατανοώντας τη γλώσσα του σώματος συγκεντρώνεις πληροφορίες για τα συναισθήματα των ανθρώπων που είναι πολύ ντροπαλοί, ευγενικοί ή τυπικοί για να τα παραδεχτούν. Και μόνο από ένα πετάρισμα στα βλέφαρα καταλαβαίνεις ότι κάποιος/α σε γλυκοκοιτάζει προτού ακόμη το συνειδητοποιήσει ο ίδιος/α. ψήνεσαι για μια περιπέτεια μιας βραδιάς; Ζητάς μια σταθερή σχέση; Θέλεις να γίνεις πιο δημοφιλής και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση; Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν πιο αποτελεσματικό τρόπο από τη γλώσσα του σώματος.
Πολλά απ’ όσα αναφέρω στα άρθρα Φλερτ στηρίζονται στην αρχή «προσποιήσου μέχρι να τα καταφέρεις». Αυτό σημαίνει απλά ότι αν αλλάξεις τη γλώσσα του σώματός σου, μπορείς να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου, τις αντιλήψεις και τα συναισθήματα σου. Ναι, ξέρω ότι προτιμάτε να αφήσω τη θεωρία και να περάσω σε χειροπιαστά παραδείγματα. Σας υπόσχομαι να το κάνω αμέσως μόλις σας εξηγήσω κάποια βασικά πράγματα. 
Πως θα έχετε αποτελέσματα
Δεδομένου ότι η γλώσσα του σώματος αντικαθρεφτίζει την προσωπικότητα μας, συγκεκριμένες χειρονομίες και συμπεριφορές συνδέονται με συγκεκριμένες προσωπικότητες. Ένα απλό παράδειγμα: οι χαρούμενοι άνθρωποι χαμογελούν, οι θυμωμένοι συνοφρυώνονται. Αν χαμογελάτε, οι άλλοι θα θεωρήσουν ότι είστε χαρούμενος, αν όχι, ότι δεν είστε. Ας υποθέσουμε ότι είστε ντροπαλό άτομο. Σταθείτε με όρθια την πλάτη και κοιτάξτε τους άλλους στα μάτια. Θα θεωρήσουν ότι έχετε αυτοπεποίθηση αφού έτσι συμπεριφέρονται οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση. Και ως δια μαγείας, όλοι θα πιστέψουν ότι έχετε αυτοπεποίθηση επειδή δείχνετε να έχετε. Δεν έχει σημασία αν κατά βάθος νιώθετε χάλια, αυτό που βλέπουν οι άλλοι είναι η ψύχραιμη και άνετη στάση σας, και φυσικά σας συμπεριφέρονται ανάλογα. 
Οι άνθρωποι συχνά ζητούν τη γνώμη όσων έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Αν λοιπόν σας ζητηθεί η γνώμη σας, παρά τη νευρικότητά σας, το πιθανότερο είναι ότι θα καταφέρετε να πείτε κάτι, πράγμα που θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας και ούτω καθεξής. Στην αρχή θα προσποιείστε, στη συνέχεια όμως η γλώσσα του σώματος σας θα προβάλλει τον πραγματικό εαυτό σας, αυτό που καταφέρατε να γίνετε. 
Μην το πάρετε στραβά, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο τελικός στόχος, όχι η αντιμετώπιση των συμπτωμάτων. Πρώτα πρώτα, πρέπει να αντιμετωπίσετε όσα σας κάνουν ντροπαλό/ή. Αλλά ποιος ισχυρίζεται ότι πρέπει να ακολουθήσουμε μια συγκεκριμένη σειρά για να βελτιωθούμε; Μερικές φορές η πολλή σκέψη κάνει κακό. Τι θα λέγατε λοιπόν να ξεχάσετε λίγο τα ψυχολογικά σας και να επικεντρωθείτε στο πώς δείχνετε εξωτερικά; Προσωπικά αυτό μου φαίνεται πιο λογικό. Αλλάξτε τη γλώσσα του σώματός σας και το μυαλό σας θα ακολουθήσει. Περπατήστε στητοί και καμαρωτοί, κι η αυτοεκτίμηση σας θα τονωθεί. Οι εκφράσεις του προσώπου επίσης βοηθούν, αφού ενισχύουν το συναίσθημα που τις προκάλεσε, με δεδομένο ότι η κίνηση των μυών εφοδιάζει τον εγκέφαλό μας με πληροφορίες. Χαμογελάστε πλατιά και ο εγκέφαλό σας θα καταγράψει το χαμόγελο, παράγοντας τη σχετική ορμόνη που το συνοδεύει και δίνοντάς σας έτσι την αίσθηση της χαράς. Το συναίσθημα και η έκφραση της χαράς λειτουργούν αμφίδρομα.
Προσποιηθείτε, δεν κάνει κακό!Όλα αυτά δίνουν μιαν απάντηση σε όλους όσοι πιστεύουν ότι είναι λάθος να χρησιμοποιούμε τη γλώσσα του σώματος για να βελτιώσουμε την εικόνα μας διότι «ο εσωτερικός κόσμος είναι αυτό που μετράει» και «είναι κακό να προσποιούμαστε κάτι που δεν είμαστε». Ακούστε, συμφωνώ ότι πρέπει να δείχνουμε τον αληθινό μας εαυτό σ΄ εκείνους που μας ξέρουν αλλά πιστεύω επίσης ότι σε κάποιες περιπτώσεις, όπως σε ραντεβού, συνεντεύξεις για δουλειά, συναντήσεις με τα πεθερικά, είναι προς το συμφέρον όλων να δείχνουμε τον «καλό μας εαυτό». Σχεδόν κάθε άνθρωπος βάζει τα δυνατά του να δείξει ωραίο πρόσωπο και να συμπεριφερθεί όσο το δυνατόν καλύτερα, ιδιαίτερα σε ένα ραντεβού. Και εύλογα. Αυτό που κρύβει κανείς μέσα του είναι σημαντικό αλλά μόνο αν έχει τη σωστή γλώσσα σώματος οι άλλοι θα ενδιαφερθούν να μάθουν περισσότερα για εκείνον. 
Φυσικά, όλο και κάποιος θα έχει αντιρρήσεις: «σταύρωσα τα χέρια μου επειδή κρύωνα», θα πει. «όχι από άμυνα. Είδες; Σε ξεγέλασα!». Κι όμως. Δε «Διαβάζουμε» κάποιον βασισμένοι μόνο σε μία χειρονομία, ο καθένας έχει τη δική του γλώσσα σώματος. Το κατορθώνουμε, όμως, αναζητώντας πολλές ενδείξεις που δείχνουν προς την ίδια κατεύθυνση. Βέβαια, δε μιλάμε για επιστημονική μέθοδο. Τα λόγια χρειάζονται και αυτά. Αλλά είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να συγκεντρώσετε πληροφορίες. Μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να προβλέψετε το μέλλον της σχέσης σας. Ο ψυχολόγος και ειδικός σχέσεων Τζον Γκότμαν μελέτησε 700 παντρεμένα ζευγάρια για αρκετό καιρό. Μέρος της έρευνάς του είχε να κάνει με τη μαγνητοσκόπηση των ζευγαριών ενόσω συζητούσαν σημαντικά θέματα στη σχέση τους ή αναπολούσαν τις μέρες που πρωτογνωρίστηκαν. Στη συνέχεια, ανέλυσε τη γλώσσα του σώματός τους, δίνοντας σημασία στις εκφράσεις του προσώπου τους, αληθινά και ψεύτικα χαμόγελα – σουφρωμένα χείλη και μάτια να πεταρίζουν. Μπόρεσε έτσι να προβλέψει πέφτοντας μέσα κατά 75% αν ένα ζευγάρι θα χώριζε μέσα σε έξι χρόνια, αναλύοντας τα σωματικά τους μηνύματα σε τρία λεπτά μαγνητοσκοπημένης αλληλεπίδρασης. Δώστε του δεκαπέντε λεπτά και το ποσοστό του θα φτάσει το 85%. Αυτό κι αν είναι εντυπωσιακό.
Αυτό που κρύβει κανείς μέσα του είναι σημαντικό αλλά πρέπει να έχει τη σωστή γλώσσα σώματος ώστε οι άλλοι να ενδιαφερθούν να μάθουν περισσότερα για σένα
Περπατώντας στητοί καμαρωτοί
Όλοι περπατάμε με ένα μέρος του σώματός μας προτεταμένο. Αν ρίχνετε τους ώμους σας μπροστά, θα δείχνετε σαν να φοβάστε και να αμύνεστε. Αν ρίχνετε το βάρος στα γόνατα και τα πόδια σας, θα φαίνεστε σαν να σας πηγαίνουν κάπου που δε θέλετε. Αν το στήθος σας μπαίνει στο δωμάτιο πριν από σας, κινδυνεύετε να φανείτε πιεστικοί. Οι δύο καλύτερες επιλογές για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα: Ένα βάδισμα είτε ουδέτερο είτε με τη λεκάνη μπροστά. Για δραστικότερα αποτελέσματα (για γυναίκες μόνο) συνδυάστε έντονο λίκνισμα των γοφών με όρθιους ώμους, χέρια σε αρμονική κίνηση, ευθύ βλέμμα και έκφραση προσώπου που αποπνέει αυτοπεποίθηση.
Λίκνισμα γοφών
Το βάδισμα με έντονο λίκνισμα των γοφών στέλνει ένα σεξουαλικό μήνυμα του στιλ «εσύ Ταρζάν, εγώ Τζέιν». Χάρη στην ανατομία τους, οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια να δίνουν έμφαση στη λεκάνη όταν βαδίζουν. Τα έξυπνα θηλυκά ξέρουν ότι το λίκνισμα των γοφών τραβάει την προσοχή στα οπίσθια και στα γεννητικά όργανα, και πως είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. 
Κεφάλι ψηλά
Όσο πιο ανεβασμένη είναι η αυτοεκτίμησή μας, τόσο πιο ψηλά κρατάμε το κεφάλι μας, δεν έχει σημασία το ύψος, η γενικότερη παρουσία και η στάση μετράνε. Ένα στητό κεφάλι είναι τυπική ένδειξη αυτοπεποίθησης. 
Μίμηση
Ίσως ο γρηγορότερος τρόπος να συγκεντρώσετε στοιχεία για το χαρακτήρα κάποιου είναι να μιμηθείτε το βάδισμά του. Ακολουθώντας τα βήματά του, θα μπορέσετε να καταλάβετε τον κόσμο του και να πάρετε μια γεύση για το πώς είναι να είστε σαν αυτόν. Περπατώντας, λόγου χάρη, όπως ένα αγχωμένο άτομο – γρήγορα, αποφασιστικά, με το βλέμμα ίσια μπροστά – θα αρχίσετε να νιώθετε άγχος. Μιμηθείτε ένα αργό βάδισμα και σύντομα το άγχος θα διαλυθεί.
Διάβασε επίσης: 
4+1 τεχνάσματα που θα διώξουν την ντροπή σου μέσα σε 60 δευτερόλεπτα
Πώς να κάνετε ένα κομπλιμέντο και Πώς να δεχτείτε ένα κομπλιμέντο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top