0 comments

Το υπέρτατο εργαλείο του φλερτ-Οπτικές παραισθήσεις

Μαρτίου 18, 2018
irresistible flirting - the supreme tool of flirting-visual hallucinations
Αν του αρέσετε, υποσυνείδητα θα προσπαθήσει
να συντονίσει το βλέμμα του με το δικό σας
Χαμηλωμένες βλεφαρίδες, ματάκι που κλείνει πονηρά: η οπτική επαφή είναι το υπέρτατο εργαλείο του φλερτ. Εξασκηθείτε σ΄ αυτήν και τα υπόλοιπα είναι εύκολα. 
Ένα κλείσιμο του ματιού κάποτε μου έσωσε τη ζωή. Η τουλάχιστον την αυτοεκτίμησή μου. Σε μια κρίσιμη κατάσταση αυτή η μικρή κίνηση του ματιού έχει συγκλονιστικά αποτελέσματα και αν αναλογιστείς ότι το 80% των πληροφοριών για τον έξω κόσμο έρχεται μέσα απ΄ τα μάτια, δεν προκαλεί έκπληξη ότι σχεδόν όλοι οι ειδικοί επί των ραντεβού θεωρούν την οπτική επαφή ως το υπέρτατο εργαλείο φλερτ. 
Είναι σχεδόν απίθανο να επικοινωνήσεις και να «δέσεις» με κάποιον χωρίς οπτική επαφή, πόσο μάλλον να φλερτάρεις ή να ερωτευτής. 
Ο πραγματικός λόγος που οι σούπερ σταρ φοράνε γυαλιά ηλίου το βράδυ δεν είναι για να φαίνονται άνετοι αλλά για να κρύβουν τα συναισθήματά τους. Δεκαοχτώ φορές πιο ευαίσθητα από τα αυτιά μας, τα μάτια μας είναι ικανά να ανταποκρίνονται σε ενάμισι εκατομμύριο μηνύματα ταυτόχρονα. Άριστα συντονισμένα, θα εντοπίσουν υποσυνείδητα όταν κάποιος μας κοιτάζει και θα αρχίσουν να κρατάνε σημειώσεις. Αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος κοιτάζει κι άλλους με τον ίδιο τρόπο, τα μάτια μας θα σταματήσουν να καταγράφουν την πληροφορία. Αν όμως δείχνει να ενδιαφέρεται μόνο για μας, θα δώσουν σήμα στον εγκέφαλο να μας ειδοποιήσει ότι κάποιος μας παρακολουθεί. Γι΄ αυτό στα άρθρα μας θα βρείτε άφθονες αναφορές σε τεχνικές οπτικής επαφής. Ιδού μερικές
Τραβήξτε την προσοχή
Τραβήξτε την προσοχή στα μάτια σας χρησιμοποιώντας κάτι για να δείξετε προς την κατεύθυνσή τους. Τα μάτια μας ακολουθούν αυτόματα την κίνηση, έτσι με το να απομακρύνετε τα μαλλιά σας από τα μάτια σας ή να παίζετε μ΄ ένα στυλό δίπλα τους, θα οδηγήσετε το βλέμμα του συνομιλητή σας στο πρόσωπό σας. Άλλο ένα γρήγορο κόλπο είναι να βάλετε τον αντίχειρά σας κάτω απ΄ το πιγούνι σας και να στηρίξετε το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλό σας στο πλάι του προσώπου σας, δίπλα στα μάτια. Επιπλέον θετικό: όχι μόνο θα τραβήξετε την προσοχή στα μάτια σας αλλά θα θεωρηθείτε ότι είστε έξυπνοι επειδή δείχνετε προς τον εγκέφαλό σας. 
Σκανάρισμα 4,5 δευτερολέπτων 
Όταν ένα συνηθισμένο σκανάρισμα προσώπου διαρκεί 3 δευτερόλεπτα, το σκανάρισμα των 4,5 δευτερολέπτων σημαίνει ότι το πρόσωπο τράβηξε την προσοχή σας. Η οπτική επαφή μεταξύ δύο ατόμων για περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα σημαίνει δύο πράγματα: ότι πρόκειται (ή τουλάχιστον θέλουν) είτε να τσακωθούν είτε να κάνουν σεξ. Η παρατεταμένη οπτική επαφή παράγει έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις ανεξαρτήτως του αν μας πλησιάζει μια γροθιά ή δύο χείλη. Διεγείρει το νευρικό σύστημα, αυξάνει τους χτύπους της καρδιάς και τη ροή του αίματος, και εντείνει την παραγωγή ορισμένων ορμονών. Σχεδόν όλοι ξέρουμε ότι όταν κάποιος μας κοιτάζει δείχνει ότι ενδιαφέρεται, συνεπώς το σκανάρισμα των 4,5 δευτερολέπτων είναι ένας έξυπνος τρόπος για να γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας. 
Φευγαλέο και επίμονο κοίταγμα
Αφήστε τα μάτια σας να σταθούν σε κάποιον τόσο ώστε να καταλάβει ότι τον εντοπίσατε. Ενώ σας παρακολουθεί, γλιστρήστε το βλέμμα σας γύρω στο δωμάτιο προτού τον ξανακοιτάξετε. Αυτό στη ουσία σημαίνει: «Με προσέλκυσες αμέσως και συνεχίζεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός μου αφού έλεγξα τον ανταγωνισμό». Σημειώστε κι αυτό: αν ενδιαφέρεστε, είναι καλύτερο να διακόψετε την πρώτη οπτική επαφή χαμηλώνοντας για λίγο το βλέμμα και στη συνέχεια να σταθείτε ξανά στα μάτια του άλλου ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα. Αν τα μάτια κάποιου απομακρυνθούν απ΄ τα δικά σας και δεν επιστρέψουν έπειτα από ένα δυο λεπτά, σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται. Η τακτική «απομάκρυνση και ξανακοίταγμα» είναι μια γρήγορη κίνηση, δεν κρατάει πάνω από 10-15 δευτερόλεπτα, αλλά είναι εντυπωσιακά ακριβής.
Ένα πονηρό κλείσιμο του ματιού σε συνδυασμό μ' ένα σέξι χαμόγελο μπορεί να είναι απίστευτα αποτελεσματικό απλώς και μόνο επειδή είναι κρυφό και υπονοεί ότι οι δύο σας είστε πιο κοντα ο ένας στον άλλον από τους υπόλοιπους παρόντες.
Το τρίγωνο του φλερτ
Οι μελέτες δείχνουν ότι κοιτάζουμε διαφορετικά μέρη του προσώπου στον άλλο ανάλογα με την περίσταση και το πόσο μας ελκύει. Όταν κοιτάζουμε αγνώστους ή συνεργάτες, κάνουμε ένα μικρό τρίγωνο περνώντας το βλέμμα μας αρχικά από μάτι σε μάτι, και συνεχίζοντας προς τα κάτω καθώς κινούμαστε στο επίπεδο της μύτης. Με φίλους, το τρίγωνο πλαταίνει καθώς τα μάτια μας κοιτάζουν κάτω από το επίπεδο των ματιών για να συμπεριλάβουν τη μύτη και το στόμα. Με τους αγαπημένους μας και όσους μας αρέσουν, το τρίγωνο πλαταίνει ακόμη περισσότερο και συμπεριλαμβάνει το στήθος και άλλα ενδιαφέροντα σημεία, όπως τα γεννητικά όργανα. Όσο πιο έντονο είναι το φλερτ, τόσο πιο πολύ επικεντρώνεται η οπτική επαφή σε ορισμένα μέρη του τριγώνου. Όταν έχουμε όρεξη για φλερτ, η επαφή των ματιών είναι γρήγορη, έντονη και συνεχής, ενώ κατά διαστήματα κοιτάζουμε και στο στόμα. Παράλληλα, το βλέμμα μας περνά φευγαλέα από τις άκρες του τριγώνου. 
Ανοιγοκλείστε τα μάτια αν σας αρέσει…
Όταν κάποιος μας κοιτάζει και του αρέσει αυτό που βλέπει, ανοιγοκλείνει συχνότερα τα μάτια του. Καθώς ο εγκέφαλος συνδυάζει το γρήγορο πετάρισμα των βλεφάρων με τη γοητεία κάποιου, όσο περισσότερο κλείνετε τα μάτια σας, τόσο πιο πολύ σας ελκύει ο άλλος. Αυτό φυσικά μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας! Μπορείτε να κάνετε τον άλλο να πεταρίζει πιο συχνά τα βλέφαρα, απλούστατα με το να ανοιγοκλείνετε εσείς περισσότερο τα δικά σας. Αν του αρέσετε, υποσυνείδητα θα προσπαθήσει να συντονίσει το βλέμμα του με το δικό σας. Μη θεωρείτε ότι το αργό τρεμοπαίξιμο σημαίνει έλλειψη ενδιαφέροντος. Αν είμαστε απορροφημένοι σε κάτι ή διασκεδάζουμε, ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας λιγότερο. Μπερδευτήκατε; Μην ανησυχείτε. Η κοινή λογική και άλλα σημάδια της γλώσσας του σώματος θα σας πουν ποια ερμηνεία ταιριάζει στην περίπτωσή σας. 
…και κλείστε πονηρά το μάτι αν θέλετε περισσότερα
Ένα πονηρό κλείσιμο του ματιού σε συνδυασμό μ΄ ένα σέξι χαμόγελο μπορεί να είναι απίστευτα αποτελεσματικό απλώς και μόνο επειδή είναι κρυφό και υπονοεί ότι οι δυο σας είστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον από τους υπόλοιπους παρόντες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top