0 comments

Έξυπνα και αποτελεσματικά τεχνάσματα για να την μαγνητίσετε

Μαρτίου 09, 2018
Smart and effective tricks to magnetize it
Περιορίστε τα βλέμματά σας
στα πέντε δευτερόλεπτα
Μερικά απλά, έξυπνα και αποτελεσματικά τεχνάσματα για να τη μαγνητίσετε από την πρώτη κιόλας συνάντηση.
Θέλετε να της την πέσετε;
Μάτια που λάμπουν
Αν σας κοιτάζει με μάτια που λάμπουν από ενθουσιασμό, μάλλον ενδιαφέρεται. Το πιθανότερο είναι ότι έχετε κεντρίσει τις αισθήσεις της, και με λίγη τύχη, το πάθος και το θαυμασμό της επίσης. Το πράγμα λειτουργεί ως εξής: τα έντονα συναισθήματα διεγείρουν τους δακρυϊκούς αδένες αλλά αν τα συναισθήματα δεν είναι αρκετά έντονα για να προκαλέσουν δάκρυα, δημιουργούν υγρές λιμνούλες. Με την υπερβολική ύγρανση το φως αντανακλά στην κόρη του ματιού, κάνοντας έτσι τα μάτια να «χορεύουν» και να φαίνονται πιο ελκυστικά. Η αντίδραση αυτή προκαλείται αυθόρμητα και ακούσια, έτσι τα μάτια που λάμπουν είναι σίγουρη ένδειξη ότι της αρέσετε. Προσοχή, όμως: ο φόβος, το άγχος και η αμηχανία εκδηλώνονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, γι΄ αυτό αναζητήστε και άλλα σημάδια ότι της αρέσετε. 
Χαϊδέψτε τη με τα μάτια
Δεν έχει σημασία πόσο ωραίος είναι κανείς και πόσο έχει συνηθίσει να προσελκύει τα βλέμματα των άλλων. Αν νιώθει πως τον κοιτάζουν διαπεραστικά για πολλή ώρα, θα αισθανθεί σαν πειραματόζωο κάτω απ΄ το μικροσκόπιο. Το θέμα είναι ότι πολύ συχνά «κολλάς» όταν η γυναίκα απέναντί σου είναι πολύ σέξι. Αντιμετωπίστε το αφήνοντας το βλέμμα σας να ταξιδέψει. Καθώς θα της μιλάτε, κοιτάξτε τη μύτη της, την καμπύλη στα μάγουλά της, στο λαιμό και στους ώμους της. Χαϊδέψτε με το βλέμμα σας τα μαλλιά της, τους λοβούς των αυτιών της, ολόκληρο το πρόσωπό της. Το κόλπο για να την κάνετε να νιώσει αντικείμενο θαυμασμού και όχι εξονυχιστικής εξέτασης είναι να σιγουρευτείτε ότι το οπτικό ταξίδι δε θα κρατήσει πολύ. Γρήγορα, στρέψτε ξανά το βλέμμα σας στα μάτια της. Αργότερα, όταν θα έχει προχωρήσει η κατάσταση και θα είστε έτοιμοι για το φιλί, είναι καλό να δείξετε ότι μελετάτε και κάθε μέρος του σώματός της. Ωστόσο… 
Μην κοιτάτε επίμονα
Στην αρχή ένα βλέμμα του στιλ «κάτι λες» θα πρέπει να διαρκέσει ελάχιστα. Παίξτε το παιχνίδι «Εγώ σε βλέπω, εσύ με βλέπεις;» χρησιμοποιώντας τα μάτια σας για να δείξετε το ενδιαφέρον σας. Εδώ όμως, άντρες, προσοχή! διότι στο σημείο αυτό όλα μπορούν να πάνε χάλια. Το βλέμμα που κρύβει ενδιαφέρον μπορεί να θεωρηθεί επίμονο και ενοχλητικό. Όταν κοιτάζουμε με ενδιαφέρον, το πρόσωπο μας είναι απαλότερο. Μισόκλειστα μάτια, ελαφρύ χαμόγελο και ελαφρά χαμηλωμένες βλεφαρίδες, όλα δείχνουν ότι πετάτε στα ουράνια έχοντας μπροστά μας το πρόσωπο που μας αρέσει. Το επίμονο κοίταγμα είναι σκληρότερο: τα σφιγμένα χείλη, τα μάτια, διάπλατα ανοιχτά, και η σταθερή έκφραση υποδηλώνουν ότι αυτό που κοιτάζετε σας έχει εξάψει τη φαντασία ή σας έχει συναρπάσει, αλλά όχι απαραίτητα με καλό σκοπό. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό που εσείς θεωρείτε απλό κοίταγμα μπορεί να θεωρηθεί από αυτήν ενοχλητικό λόγω του διαφορετικού σχήματος προσώπου του καθενός. Αν ανησυχείτε για το βλέμμα σας, κοιταχτείτε σ΄ έναν καθρέφτη. Αν το βλέμμα σας είναι πολύ σκληρό, φανταστείτε ότι κοιτάζετε το πρόσωπο που αγαπάτε περισσότερο στον κόσμο, αυτόματα, το πρόσωπό σας θα απαλύνει και θα χαλαρώσει. Περιορίστε τα βλέμματά σας στα πέντε δευτερόλεπτα το πολύ μέχρι να φτάσετε στο στάδιο του φιλιού και τότε… μπορείτε να κοιταχτείτε όση ώρα θέλετε. 
Τεστάρετε αν σας φλερτάρει
Αν είστε σχεδόν σίγουρος ότι της αρέσετε, βεβαιωθείτε κάνοντας ένα τεστάκι. Ψιθυρίστε κάτι στο αυτί της και αφήστε τα χείλη σας να αγγίξουν το μάγουλό της. Χρησιμοποιήστε κάθε τέχνασμα που αναφέρουμε για να δείξετε ότι τη θεωρείτε σέξι. Αν ενδιαφέρεται, θα ανταποδώσει αυξάνοντας την ένταση του φλερτ. Αν όχι, ή φλερτάρει χωρίς ένταση, το παιχνίδι θα σταματήσει. Εσείς πάντως δείξατε τις προθέσεις σας καθαρά κι εκείνη αντέδρασε. 
Σε ραντεβού 
Δώστε αξία στον εαυτό σας 
Φανταστείτε το εξής: με το που ανοίγετε το δώρο γενεθλίων σας, σας έρχεται να πείτε: « Μπλιαξ!!!», είναι το καινούργιο πορτοφόλι που ζητήσατε, ωστόσο αυτό που σας πήραν σας φαίνεται απαίσιο: γυαλιστερό δέρμα, με άτσαλη ραφή και γύφτικο χρώμα, λες κι έχει κολλημένη φαρδιά πλατιά επάνω του την κάρτα αλλαγής. «Ελπίζω να σ΄ αρέσει, γιατί κόστισε μια περιουσία», λέει ο προσφέρων. «Είναι ντιζαϊνάτο. Ένα τέτοιο έχει και ο/η (συμπληρώστε το όνομα ενός δημοφιλούς ποπ σταρ)». Ξάφνου, το πορτοφόλι μεταμορφώνεται: η γυαλάδα σας φαίνεται γκλαμουράτη, η ραφή κουλτουράτη και το πορτοφόλι αντί να επιστρέψει στο μαγαζί καταλήγει στην τσέπη σας. Έτσι είναι: αν θεωρήσουμε κάτι ακριβό, γίνεται πολύτιμο. Κάντε το ίδιο για τον εαυτό σας. Συμπεριφερθείτε σαν να αξίζετε εκατομμύρια και θα σας δει κι εκείνη έτσι. Δεν εννοώ ότι θα υποκριθείτε ότι είστε πλούσιος αλλά πως θα συμπεριφερθείτε σαν να αξίζετε την τρυφερότητά της. Που όντως την αξίζετε. Το κόλπο για να τα καταφέρετε; Να είστε προσεχτικός αλλά όχι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο. Να της κάνετε κοπλιμέντα αλλά αφήστε και λίγο μυστήριο να αιωρείται γύρω σας. Όλα αυτά ακούγονται περίπλοκα αλλά είναι εύκολα αν ακολουθήσετε έναν απλό κανόνα: μη διαγράφετε την υπόλοιπη ζωή σας για χάρη της. Έτσι, οι φίλοι σας, η δουλειά, η ζωή σας θα διεκδικούν λίγο απ΄ το χρόνο σας και άρα δε θα είστε πάντοτε σ΄ ετοιμότητα να σηκώσετε το ακουστικό και να της τηλεφωνήσετε δευτερόλεπτα αφότου άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή σας. Το δεύτερο κολπάκι είναι να της προσφέρετε γενναιόδωρα κοπλιμέντα, χωρίς όμως να της λέτε πάντοτε πόσο σας αρέσει. Με άλλα λόγια, προτιμήστε γενικά κομπλιμέντα («Έχεις τόσο ωραίο χαμόγελο») και όχι δηλώσεις λατρείας («Κάθε φορά που χαμογελάς, η καρδιά μου φτερουγίζει»). Αν βιαστείτε να δώσετε μαζεμένα πολλά και γενναία κοπλιμέντα, θα χάσουν την αξία τους. Τρενάρετέ το λίγο κι εκείνη θ΄ ανυπομονεί να τα ακούσει. 
Να παρακολουθείτε τις εξελίξεις 
Άμα την πάρετε τηλέφωνο και τη ρωτήσετε: «Πώς πήγε η συνάντηση;» αντί για το συνηθισμένο: «Τι κάνεις;» θα έχετε τεράστιο προβάδισμα έναντι των άλλων επίδοξων εραστών. Αν δε θυμάστε όσα σας λέει, κρατήστε σημειώσεις. Σοβαρά τώρα. Γράψτε, π.χ., «Να ρωτήσω αν η αδερφή της Α. γέννησε» ή «Α. έχει ραντεβού με το γιατρό σήμερα» στο ημερολόγιό σας. Αν η κοπέλα σας αρέσει πάρα πολύ, κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα σας βγαίνει φυσικά, αν και καμία φορά συμβαίνει το αντίθετο, ίσως αγχωθείτε τόσο να τα κάνετε όλα σωστά που ξεχάσατε τα αυτονόητα. Αν το πετύχετε, όμως, θα της δείξετε πως την ακούτε και τη νοιάζεστε. 
Μερικά ραντεβού αργότερα…
Αποφύγετε τις διαφωνίες
Έχετε βγει μερικά ραντεβού και ξάφνου … δε συνεννοείστε. Είναι ολοφάνερο για σας ότι εσείς έχετε δίκιο και αυτή άδικο. Δυστυχώς, συμπεριφέρεται σαν να μιλάτε κινέζικα και δε σας καταλαβαίνει. Αν σας συμβεί αυτό, κάντε κάτι να την ξεκουνήσετε. Ο γρηγορότερος τρόπος για να κάνετε κάποιον να δει αλλιώς τα πράγματα είναι να αλλάξετε τη θέση του σώματός του. Αν είναι καθισμένη, επινοήστε ένα λόγο για να την κάνετε να σηκωθεί και να περπατήσει γύρω στο δωμάτιο. Αν είναι όρθια, βάλτε τη να καθίσει. Όταν το σώμα μας είναι σε μια ορισμένη θέση, το μυαλό μας παγώνει. Δεν υπάρχει ευκολότερος τρόπος να «ξυπνήσετε» κάποιον από το να τον κάνετε να κινηθεί. 
Αδράξτε τη στιγμή
Αν βρεθείτε μαζί σε μια στιγμή τόσο προσωπική που φοβάστε να αναπνεύσετε μήπως και την καταστρέψετε, καλά θα κάνετε να σφίξετε τα δόντια και να κρατηθείτε (όσο κι αν θέλετε επειγόντως να πάτε στην τουαλέτα). Αν «εγκαταλείψετε» την κοπέλα που έχετε απέναντί σας –απομακρυνθείτε, πάτε στην τουαλέτα, γνέψετε στο σερβιτόρο να σας φέρει άλλο ποτό – ίσως χάσετε την ευκαιρία να προχωρήσετε τη σχέση σ΄ ένα βαθύτερο επίπεδο.
Να θυμάσαι:
Αν βιαστείτε να δώσετε μαζεμένα πολλά και γενναία κοπλιμέντα, θα χάσουν την αξία τους. 
Τρενάρετε το λίγο κι εκείνη θ' ανυπομονεί να τα ακούσει.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top