0 comments

Τι φανερώνουν τα σέξι πόδια

Μαρτίου 09, 2018
What the sexy legs reveal
Πες μου πως κάθεσαι να σου πω ποιος είσαι...
Τα πόδια φανερώνουν πολλά για τις αληθινές προθέσεις μας, όλοι μας φλερτάρουμε με τα πόδια μας. 
Έχω μία φίλη που τη θέλω τρελά και το ίδιο κι αυτή. Ένα βράδυ, ύστερα από εκατοντάδες μπουκάλια κρασί, τολμήσαμε να το ομολογήσουμε ο ένας στον άλλο, αλλά για εκατοντάδες βαρετούς και περίπλοκους λόγους, κανείς μας δεν είναι έτοιμος να δράσει. Ενώ η λογική μας το δέχεται κι έχει ξεπεράσει τα όσα εμπόδια, τα σώματά μας αρνιούνται πεισματικά να παραδώσουν τα όπλα. Προχθές, για παράδειγμα, στρογγυλοκαθίσαμε σε χωριστές πολυθρόνες για να δούμε βίντεο, στραμμένοι κι οι δύο προς την οθόνη. Χωρίς να το καταλάβουμε, τα σώματά μας πήραν τη δική τους θέση. Με το που εμφανίστηκε η λέξη «Τέλος», κοιταχτήκαμε και διαπιστώσαμε ότι είχαμε γλιστρήσει απ΄ τις θέσεις μας, τα χέρια μας κρέμονταν απ΄ έξω και τα σώματά μας είχαν στραφεί το ένα προς το άλλο, με το ένα πόδι τεντωμένο μπροστά και τους αστραγάλους μας να είναι μπλεγμένοι. «Ουάου», αναφωνήσαμε, «και μάλιστα χωρίς να πιούμε». 
Εμείς φοράμε το προσωπείο που θέλουμε να βλέπουν οι άλλοι αλλά η γλώσσα του σώματος μας αποκαλύπτει τα αληθινά μας συναισθήματα. Τα πόδια μας κάνουν πάντα τα δικά τους. Γι΄ αυτό και δίνουν στοιχεία για το τι συμβαίνει πραγματικά. 
Ο άλλος σας θέλει αν
Τα πόδια του είναι στραμμένα προς εσάς
Αν είναι όρθιος, το ένα πόδι θα κάνει ένα βήμα προς την κατεύθυνσή σας. 
Τα πόδια του είναι το ένα πάνω στο άλλο και το επάνω πόδι δείχνει προς το μέρος σας
Η γωνία των ποδιών είναι σημαντική. Αν κάθεστε δίπλα δίπλα και τα πόδια του άλλου σταυρώνουν προς το μέρος σας, είστε σε φιλικό έδαφος.
Κάθεται με τα πόδια ανοιχτά, στραμμένος προς το μέρος σας
Το άτομο αυτό είναι σίγουρο για τον εαυτό του, σεξουαλικό, και λέει: «Εδώ είμαι. Κοίτα καλά αυτό που μπορεί να γίνει δικό σου». Αν γέρνει προς τα εμπρός και σας κοιτάζει επίμονα, τότε σωστά νιώθετε σαν πρόβατο σε σφαγή. Κινείται επιθετικά.
Παιχνιδάκια με τα πόδια
Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται όταν ο/η ενδιαφερόμενος/η δε θέλει να τον/τη δουν να φλερτάρει ανοιχτά, για παράδειγμα σε μια παρέα συναδέλφων που έχει βγει για ποτό ή σ΄ ένα δείπνο όπου όλοι είναι παντρεμένοι. Γίνεται ως εξής: το πρόσωπο βάζει το πόδι του δίπλα στο δικό σας ώστε να το αγγίζει. Δεν κουνιέστε. Κινεί το πόδι του πιο κοντά ώστε να καταλάβετε ότι δεν το κάνει κατά λάθος κι εσείς ανταποκρίνεστε. Αν τολμήσει να χαϊδέψει το πόδι σας με το πέλμα του κι εσείς δεν τον απωθήσετε ή ανταποδώσετε το χάδι, τότε το μήνυμα είναι σαφές: «Πάμε σπίτι σου;». Όσοι άντρες το διαβάζετε αυτό είστε τυχεροί. Μαθαίνετε περισσότερα για το πώς οι γυναίκες χρησιμοποιούν τα πόδια τους για να φλερτάρουν κάποιον – και το κάνουν πιο συχνά από τους άντρες. Γιατί; Για σκεφτείτε το: η ανατομία των αντρών συνήθως τους εμποδίζει!!!
Εκείνη σας θέλει αν 
Σταυρώνει τα πόδια της
Ο κλασικός τρόπος μιας γυναίκας να πει: «Μου αρέσεις». Αν και τετριμμένος, είναι αποτελεσματικός, όλοι τον καταλαβαίνουν, όλοι ανταποκρίνονται. 
Τυλίγει τα σταυρωμένα πόδια της
Αν περνάει το ένα πόδι της πίσω από τη γάμπα του άλλου ποδιού, είστε πολύ τυχερός. Η κίνηση αυτή δείχνει φαντασία (πιο πρωτότυπη απ΄ το κλασικό σταύρωμα των ποδιών), ευλυγισία (πάντα ευπρόσδεκτη) και όλη την ένταση της σεξουαλικής αναστάτωσης (αν έχει τυλίξει τον εαυτό της κόμπο, σημαίνει ότι είναι σεξουαλικά καταπιεσμένη και φυσικά εσείς θα χαρείτε να την ανακουφίσετε). Το τύλιγμα το προτιμούν ψηλές γυναίκες με τα πόδια γαζέλας (είναι πιο αποτελεσματικό στα ψηλά πόδια παρά στα κοντά). Συνοδεύεται συχνά με μια κοριτσίστικη χειρονομία, όπως ένα δάχτυλο να τυλίγεται σε μια μπούκλα μαλλιών. 
Σταυρώνει και ξεσταυρώνει συνεχώς τα πόδια της
Όσο πιο εσκεμμένα το κάνει, τόσο πιο πολύ ενδιαφέρεται. Είναι ένας όχι και τόσο διακριτικός τρόπος για να τραβήξει την προσοχή σας στα πόδια της και στα γεννητικά της όργανα. 
Κουνάει το ένα πόδι πάνω κάτω
Αυτό το κορίτσι έχει στο μυαλό του κάτι περισσότερο από έναν καφέ. Πρόκειται για μια επιθετική κίνηση που προκαλεί με τη σειρά της επίθεση. 
Γλιστράει ελαφρά το πόδι της έξω απ΄ το παπούτσι της 
Νιώθει απίστευτο άνετα μαζί σας. Αν θέλετε να δοκιμάσετε την αντίδρασή της, κάντε το τώρα. Αν δε νιώσει άνετα, θα ξαναβάλει το παπούτσι στο πιτς φιτίλι. 
Δεν σας θέλει και τόσο αν…
Έχει σταυρώσει τα πόδια αλλά το ένστικτο σας σας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά
Το συνηθισμένο σταύρωμα των ποδιών – το δεξί πόδι πάνω απ΄ το αριστερό – φανερώνει άνεση αλλά μπορεί επίσης να είναι και ένας διακριτικός τρόπος προστασίας. Εδώ μπορούν να μπερδευτούν λίγο τα πράγματα. Υπάρχει το σέξι σταύρωμα που λέει: «Για δες τα και δες με» και υπάρχει και το αμυντικό σταύρωμα που λέει: «Σταμάτα να κοιτάς το πόδι μου κι εμένα». Στο κάτω κάτω, οι σφιχτά ενωμένοι μηροί κρύβουν την πιο ευαίσθητη περιοχή μας. Αν το πρόσωπο απέναντί σας έχει διπλώσει και τα χέρια του κι έχει στρέψει αλλού το κεφάλι και τα μάτια, τότε τα νέα δεν είναι καλά. Αν κρατά μια τσάντα ή ένα μαξιλάρι στα χέρια του, ακόμη χειρότερα. Το έσχατο «δίνε του» θα ήταν να γείρει μπροστά και μακριά σας, σηκώνοντας τον έναν ώμο ως εμπόδιο. Ε, ώρα να την κάνετε. 
Κάνει το αντίθετο από σας
Αν κρατά μια διαφορετική στάση ποδιών από τη δική σας, δείχνει κυριαρχία ή προσπαθεί να τονίσει πόσο ανόμοιοι είστε (« Βλέπεις; Καθόμαστε ακόμη και με διαφορετικό τρόπο»). 
Σηκώνεται στις μύτες των ποδιών, κουνιέται πέρα-δώθε, χτυπάει τα πόδια, μετακινεί το βάρος απ΄ το ένα πόδι στο άλλο  
Όλα αυτά δείχνουν την κρυφή επιθυμία του άλλου να την κάνει. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε φόβο (του αρέσετε αλλά τον φοβίζετε) ή έλλειψη ενδιαφέροντος. Μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι συνεπαρμένος και/ή άνετος αλλά τα πόδια του κάνουν κάθε προσπάθεια για να τον πάρουν μακριά. Χαλαρώστε, πιάστε ψιλή κουβεντούλα και δείτε τι γίνεται. Αν σταματήσει αυτές τις αντιδράσεις, τότε μπορείτε να θεωρήσετε ότι ήταν απλώς νευρικός και/ή αμήχανος. Αν όχι, λυπάμαι, αλλά μάλλον πρέπει να τραβήξετε για άλλα μέρη. Μαζέψτε τα ψίχουλα αξιοπρέπειας που σας έχουν απομείνει, πετάξτε ένα θεαματικό «γεια» σαν ντίβα του θεάτρου και πείτε του ότι αν και περνάτε υπέροχα, πρέπει να γυρίσετε στο σπίτι. 
Έχει τα πόδια σφιχτά σταυρωμένα
Όσο πιο σφιχτά είναι σταυρωμένα τα πόδια του άλλου, τόσο πιο αμυντική η στάση του απέναντί σας. Αν μιλάτε με μια γυναίκα κι αυτή σηκώνει το ένα πόδι, το λυγίζει, τυλίγει τα χέρια της γύρω του και το αγκαλιάζει, πάρτε δρόμο. Είναι η τυπική στάση προστασίας των γεννητικών οργάνων. Παρακολουθήστε την αντίδραση νεαρών γυναικών που υποχρεώνονται να το παίξουν καλές σε άντρες που θεωρούν ανατριχιαστικούς, για να μην πω σιχαμερούς.
Έχει σταυρώσει τα πόδια και κουνάει το ένα πόδι πάνω-κάτω
Ο άνθρωπος απέναντί σας είναι νευρικός και αγχώδης και θέλει να ξεμπερδεύει. Ζυγίστε την κατάσταση και ενεργήστε άμεσα. Αν είστε ορεξάτος, το πρόσωπο απέναντι σας είναι γυναίκα και η κίνηση των ποδιών γίνεται όλο και γρηγορότερη και εντονότερη, πρόκειται για ένα πολύ καλό σημάδι. Ανυπομονεί να εξελιχθούν τα πράγματα – άμεσα. Επωφεληθείτε της στιγμής ή αλλιώς θα τη χάσετε. Αν όλα τα σημάδια δείχνουν ανία, σημαίνει ότι προσπαθεί να διασκεδάσει μέχρι να τελειώσετε την ιστορία για την εγχείρηση που κάνατε στο γόνατό σας όταν ήσαστε δώδεκα. Μερικές φορές το κούνημα γίνεται τόσο επιθετικό, ώστε υποδηλώνει τη διάθεση του άλλου να κλοτσήσει εκείνον που τον κάνει να βαριέται. 
Πες μου πως κάθεσαι να σου πω ποιος είσαι
Τα γόνατα ενωμένα, τα πόδια το ένα δίπλα στο άλλο, τα πέλματα ακουμπούν παράλληλα στο πάτωμα.   
Ο τέλειος μαθητής. Στην ώρα του, προσεχτικός, αψεγάδιαστος, δεν κάνει για την κρεβατοκάμαρα. (Κοινώς, πάμε γι΄ άλλα…).
Τα γόνατα ενωμένα, τα δάχτυλα των ποδιών ακουμπούν, οι αστράγαλοι μακριά ο ένας από τον άλλο.
Ντροπαλός και νευρικός. Βγάλε τον απ΄ το καβούκι του όπως θα κατέβαζες ένα φοβισμένο γατάκι απ΄ το δέντρο.
Τα πόδια σταυρωμένα στα γόνατα, το πάνω πόδι κινείται ελαφρά πάνω κάτω
Άνετος, δολοπλόκος, φιλόδοξος. Υποψιάζομαι ότι σας κοιτάζει με τα μάτια στενεμένα. 
Τα πόδια τεντωμένα μπροστά, το ένα πάνω απ΄ το άλλο
Η επιτομή της άνεσης. Νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του. Μελετήστε τις αντιδράσεις του για να διαπιστώσετε τι τον ανάβει.  
Να θυμάστε:
Αν χαϊδέψει το πόδι σας με τα δάχτυλα του ποδιού κι εσείς δεν τον απωθήσετε ή ανταποδώσετε το χάδι, τότε το μήνυμα είναι σαφές: «Πάμε σπίτι σου;». 
Αν κάθεται με τα γόνατα ενωμένα, τα πόδια δίπλα δίπλα και τα πέλματα να ακουμπούν στο πάτωμα, δεν κάνει για την κρεβατοκάμαρα. κοινώς, πάμε γι' άλλα...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top