0 comments

Γλώσσα του ανδρικού σώματος-Του αρέσω άραγε;

Μαρτίου 04, 2018
Language of the male body-Does he like it?
Tips: Θα σας δανείσει το παλτό του ή το
πουλόβερ του. Στρώνει ή ανακατώνει τα μαλλιά του
Ίσως νομίζετε ότι το παίζει άνετος αλλά αναζητήστε με προσοχή τα σημάδια που δείχνουν τα πραγματικά του συναισθήματα. 
Λέγεται ότι οι άντρες κάνουν το πρώτο βήμα – παρακαλούν, χαϊδεύουν, κάνουν το τραπέζι, βασικά δωροδοκούν (με σοκολατάκια, λουλούδια και ρομαντικά δείπνα) τις γυναίκες για να τις καταφέρουν. Οι γυναίκες, πάλι, ως γλυκά, τρυφερά και ευαίσθητα λουλουδάκια, αντιδρούν αρχικά αγνοώντας τις κινήσεις του άντρα, μέχρι που η επιμονή του κάμπτει την αντίστασή της και συμφωνεί να πιει μαζί του ένα ποτό. Στο μεταξύ, περνάμε τις μέρες μας διαβάζοντας αισθηματικά μυθιστορήματα και ψάχνοντας πρίγκιπες, πριγκίπισσες, βασιλιάδες και ιππότες καβάλα σε άσπρα άλογα. Τι χαζομάρες! Οι γυναίκες ανέκαθεν έκαναν το πρώτο βήμα, επιπλέον εκείνες δίνουν το ρυθμό και ορίζουν την πορεία της σχέσης. Άψογες στη διαίσθηση και στη συναισθηματική χειραγώγηση, κατανοούν τη γλώσσα του σώματος και πιάνουν τις δονήσεις σ΄ ένα δωμάτιο στο πι και φι. Μπορείς να στοιχηματίσεις το καινούργιο κραγιόν σου της Chanel ότι, αν σε πλησιάζει, οπλισμένος με θάρρος και την απαραίτητη ατάκα, εσύ είσαι αυτή που τον παγίδευσες. Οι γυναίκες επιλέγουν μεταξύ 52 κινήσεων για να δείξουν στους άντρες το ενδιαφέρον τους. Ο μέσος άντρας επιλέγει μεταξύ 10 το πολύ για να προσελκύσει ένα θηλυκό. Σε περίπτωση που δεν είστε τόσο καλή όσο η μέση γυναίκα στην αποκρυπτογράφηση της γλώσσας του σώματος, παραθέτω μερικά προφανή αλλά και ορισμένα μυστικά και διακριτικά σημάδια.
Καλά νέα
Θα σηκώσει τα φρύδια του 
Όταν συναντάμε για πρώτη φορά κάποιον που μας γοητεύει, τα φρύδια μας ανασηκώνονται. Αν «το πρόσωπο» μας γουστάρει, θα ανασηκώσει και τα δικά του φρύδια. Αυτό κρατάει ένα πέμπτο του δευτερολέπτου και συμβαίνει σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή τάξης. Όταν σηκώνουμε τα φρύδια μας, τα μάτια μας ανοίγουν και φωτίζονται περισσότερο. Η κίνηση αυτή είναι τόσο σίγουρο σημάδι, ώστε αν την προσέξετε, θα είστε βέβαιη ότι του αρέσετε προτού καν το συνειδητοποιήσει κι ο ίδιος. Εσείς κρατήστε τα φρύδια σας ψηλά μέχρι ένα λεπτό και να΄στε ήσυχη ότι έχει πιάσει το μήνυμα πως ενδιαφέρεστε.   
Το πρόσωπό του «ανοίγει»
Αν του αρέσει αυτό που βλέπει, τα χείλη του θα ανοιγοκλείσουν για μια στιγμή όταν κοιταχτείτε και τα ρουθούνια του θα ανοίξουν. Σε συνδυασμό με τα ανασηκωμένα φρύδια και τα ορθάνοιχτα μάτια, αυτό δίνει στο πρόσωπο μια «ανοιχτή», φιλική έκφραση. 
Προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας
Μερικοί άντρες είναι διακριτικοί. Άλλοι κάνουν τον κλόουν και είναι τόσο θορυβώδεις που τους παίρνεις αμέσως χαμπάρι. Μια υπερβολική κίνηση συνήθως σημαίνει ότι προσπαθεί να ξεχωρίσει από το πλήθος. Άλλο ένα σημάδι: υποσυνείδητα θα απομακρυνθεί από τους φίλους του και θα σταθεί μόνος του. 
Χαϊδεύει τη γραβάτα του ή ισιώνει τα πέτα του σακακιού του
Όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν αυτές οι κινήσεις, είναι το ίδιο όπως και όταν μια γυναίκα γλείφει τα χείλη της: «Θέλω να είμαι όμορφη για σένα». 
Στρώνει ή ανακατώνει τα μαλλιά του
Οι άντρες το κάνουν αυτό υποσυνείδητα και πιο συχνά απ΄ ότι νομίζετε. Κοιτάξτε πίσω σας την επόμενη φορά που θα περάσετε από δίπλα του και θα δείτε ότι τα χέρια του είναι ήδη στο κεφάλι του.
Τα φρύδια του παραμένουν ελαφρά υψωμένα όσο μιλάτε
Μια ελαφρώς έκπληκτη, ερωτηματική έκφραση σημαίνει ότι σας βρίσκει συναρπαστική ή τελείως παλαβιάρα. Ειλικρινά, και τα δύο είναι προτιμότερα από έναν άντρα που σας κοιτάζει με χαλαρωμένα μάτια και φρύδια. Αυτό σημαίνει ότι απλώς σας βαριέται. 
Παίζει με τις κάλτσες του και τις σηκώνει
Τα παλιά χρόνια οι άντρες φορούσαν κοστούμια μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Γι΄ αυτό, ενώ τα κοστούμια επιβίωναν σε ναφθαλίνη, οι κάλτσες φοριόνταν συνέχεια και πάλιωναν. Οι άντρες έπρεπε λοιπόν να τις σηκώνουν για να δείχνουν ευπρεπισμένοι. Το σήκωμα της κάλτσας είναι μια προέκταση του κορδώματος. Αν ένας άντρας σηκώσει ή φτιάξει τις κάλτσες του μπροστά σας, είναι 100% σίγουρο ότι ενδιαφέρεται και προσπαθεί να δείξει τον καλό του εαυτό. 
Κρυφά σημάδια ότι «ψήνεται»
Είναι σε διέγερση
Χμμ… Βασικά, εννοώ ότι θα στέκεται με τεντωμένους τους μυς για να επιδείξει το σώμα του. Θα στέκεται επίσης κατευθείαν μπροστά σας για να δείξει την αμέριστη προσοχή του και θα σκύβει προς τα εμπρός. 
Θα σας αφήσει να προσέξετε ότι παρατηρεί το σώμα σας
Φυσικά, διέτρεξε αυτόματα με το βλέμμα του το σώμα σας όταν σας πρωτοείδε. Η διαφορά εδώ είναι ότι τον βλέπετε να το κάνει. Το μήνυμα: «Είσαι υποψήφια ερωτική σύντροφος». 
Θα ανοίξει τα πόδια του καθώς θα κάθεται απέναντί σας για να σας δείξει τα προσόντα του
Σας αφήνει να δείτε καλά τι μπορεί να σας προσφέρει. Ελπίζω μόνο να συνεχίζει να φοράει το παντελόνι του. 
Στέκεται με τα χέρια στη μέση
Αυτό αναδεικνύει το μέγεθος του σώματός του και δείχνει αυτοπεποίθηση. Συνήθως δείχνουμε με τα χέρια μας τα μέρη του σώματός μας όπου θα θέλατε να μας αγγίξουν. Αν έχει τα χέρια στη μέση του, με τα δάχτυλα ανοιχτά και προς τα κάτω, θέλει να κοιτάξετε, να αγγίξετε και να θαυμάσετε το μέρος του σώματός του για το οποίο είναι υπερήφανος.
Παίζει με τα κουμπιά του σακακιού του
Αυτό δείχνει αφενός ότι του προκαλείτε νευρικότητα και αφετέρου ότι υποσυνείδητα θέλει να βγάλει τα ρούχα του. Το επόμενο στάδιο είναι να κρατήσει το σακάκι ανοιχτό βάζοντας τα χέρια στους γοφούς του. Αν το βγάλει τελείως, φαντάζεται ήδη τα παπούτσια του κάτω απ΄ το κρεβάτι σας.
Αγγίζει το πρόσωπό του καθώς σας κοιτάζει
Χαϊδεύει το μάγουλό του με τα δάχτυλά του, ακουμπάει τα αυτιά του ή τρίβει το πιγούνι του. Όταν μας ελκύει κάποιος, το δέρμα μας (κυρίως τα χείλη και το στόμα) γίνονται ιδιαίτερα ευαίσθητα στην αφή. Αν καπνίζουμε, θα τραβήξουμε περισσότερες ρουφηξιές. Αν πίνουμε, θα πιούμε περισσότερες γουλιές. Αρχίζουμε να αγγίζουμε περισσότερο το στόμα μας διότι τα χείλη είναι σούπερ ευαίσθητα και μας αρέσει. Επιπλέον βάζουμε ιδέες στον άλλον ότι θα ήταν ωραία να μας φιλήσει…
Θα αρχίσει να σφίγγει το ποτήρι του ή να το παίζει στις παλάμες του
Όταν οι άντρες επιθυμούν σεξουαλικά μια γυναίκα αρχίζουν να παίζουν με στρογγυλά αντικείμενα. Γιατί; Τους θυμίζουν το γυναικείο στήθος.
Θα καθίσει στην άκρη της καρέκλας του για να σας πλησιάσει. 
Και αν σταυρώσει τα πόδια του, το επάνω πόδι θα δείχνει προς εσάς.
Θα σας οδηγήσει πιάνοντας το μπράτσο σας ή ακουμπώντας την πλάτη σας. Βεβαιώνεται ότι ξέρει ακριβώς που πηγαίνετε οδηγώντας σας εκεί. Δείχνει επίσης ότι σας φροντίζει κάποιος ώστε να μην προσφερθούν άλλοι άντρες.
Θα σας δανείσει το παλτό του ή το πουλόβερ του.
Αυτή είναι μια προστατευτική και σέξι χειρονομία. Υποδηλώνει πως «ότι είναι δικό μου είναι δικό σου», κάτι που ακουμπούσε το δέρμα του ακουμπάει το δικό σας. Επιπλέον δημιουργεί ένα δέσιμο ανάμεσά σας: θα πρέπει να μείνει κοντά σας για να το πάρει πίσω.
Αν έχει τα χέρια στη μέση του, με τα δάχτυλα ανοιχτά και προς τα κάτω, θέλει να κοιτάξετε, να αγγίξετε και να θαυμάσετε το μέρος του σώματος του για το οποίο είναι υπερήφανος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top