0 comments

Γλώσσα του γυναικείου σώματος - Της αρέσω άραγε;

Φεβρουαρίου 16, 2018
Language of the female body - Does she like it?
Όσο πιο γοητευμένη είναι, τόσο εντονότερα
θα κοιτάζει το στόμα σας
Μπορεί να μη σας πιάσει κουβεντούλα αλλά ψάξτε για τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα. 
Το να ερμηνεύεις τη γλώσσα του γυναικείου σώματος δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο φαντάζεστε. Είναι απλή λογική. Το φλερτ έχει τρεις στόχους: να μας προσέξει το άτομο που μας αρέσει, να έρθουμε πιο κοντά και να κάνουμε σεξ μαζί του. Όταν μας ελκύει κάποιος, το υποσυνείδητό μας μας ωθεί να τον πλησιάσουμε. Η Μητέρα Φύση σκέφτεται: Ιδού μια πιθανότητα αύξησης του πληθυσμού και χτυπάει όλα τα καμπανάκια στο σώμα μας προκαλώντας το να δείχνει ωραίο και ποθητό. Συνδέεται επίσης με πρωτόγονες, βασικές ανάγκες συνεύρεσης, που προϋποθέτουν την έκλυση έντονων οσμών και τη θέση του σώματος σε σεξουαλική θέση αναμονής, δεν είναι να απορείς που όλοι έχουμε στο μυαλό μας το σεξ. 
Αν καταλάβετε τη θεωρία, θα αρχίσετε να κατανοείτε και τις περισσότερες κινήσεις του σώματος. Όταν μία γυναίκα συναντά κάποιον που τις κάνει κλικ, αυτόματα χαϊδεύει το κάτω μέρος της κοιλιάς συνήθως. Όχι μόνο πρόκειται για το επίκεντρο της γονιμότητας αλλά είναι και η περιοχή που οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν να δονείται όταν ποθούν κάποιον. 
Αν είστε έξυπνος, θα έχετε ήδη καταλάβει ότι δύο στις τρεις φορές οι γυναίκες είναι αυτές που κάνουν την πρώτη επαφή. Αντί να πλησιάζουν και να πιάνουν την κουβέντα, δίνουν στους επίδοξους κατακτητές το πράσινο φώς να τις πλησιάσουν, μέσω μη λεκτικών μηνυμάτων. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν ότι έκαναν την πρώτη κίνηση: επειδή εκείνοι ξεκίνησαν την κουβέντα. Αν και δεν είναι τελικά η πρώτη κίνηση, είναι ωστόσο η πιο γενναία. Το να πλησιάζεις τον άλλο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, γι΄ αυτό εξάλλου ελάχιστες γυναίκες το τολμούν. Μειώστε τις πιθανότητες να γίνετε ρεζίλι, μαθαίνοντας απέξω κι ανακατωτά τα σεξουαλικά σημάδια που εκπέμπουν οι γυναίκες, και κάντε την πρώτη και πιο γενναία κίνηση σας με το κεφάλι ψηλά. 
Καλά πάμε
Κοιτάζει το στόμα σας 
Όσο πιο γοητευμένη είναι, τόσο εντονότερα θα κοιτάζει το στόμα σας ενώ θα μιλάτε. Αν αγγίξετε τα χείλη σας με τρόπο ερωτικό, θα πιάσει το υπονοούμενο και θα καρφωθεί ακόμη περισσότερο προσπαθώντας να φανταστεί πως θα είναι η αίσθηση του στόματός σας πάνω στο δικό της. Γλείψτε τα χείλη σας και θα δείτε ότι θα επικεντρωθεί στη γλώσσα σας. Χμ!!! τι να σκέφτεται τώρα, άραγε;
Χαϊδεύει ελαφρά το μηρό της
Χαϊδεύουμε τον εαυτό μας για δύο λόγους: για να τραβήξουμε την προσοχή σ΄ ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματός μας, τα μάτια τείνουν να ακολουθούν τα δάχτυλα, και για να προκαλέσουμε υποσυνείδητα αυτόν που μας κοιτάζει («στοιχηματίζω ότι θα ήθελες να το κάνεις εσύ στη θέση μου»). 
Τσεκάρει τα οπίσθια σας
Και τα δύο φύλα «κόβουν» από πάνω μέχρι κάτω το σώμα του πιθανού συντρόφου αλλά με διαφορετικό τρόπο. Οι άντρες, περισσότερο οπτικοί τύποι και σεξουαλικά πιο επιθετικοί, αρχίζουν από κάτω προς τα πάνω: κοιτάζουν τα πόδια, τον καβάλο, την κοιλιά, το στήθος, τους ώμους και (τελικά) το πρόσωπο. Οι γυναίκες, πάλι, αρχίζουν απ΄ το πρόσωπο, και ιδιαίτερα τα μάτια και το στόμα, κι ύστερα προχωρούν στα μαλλιά και στο συνολικό ύψος και σουλούπι. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ (βέρα, ρολόι, παπούτσια) έχουν σειρά και τελευταία έρχονται τα πόδια, ο καβάλος και τελικά… τα οπίσθια. Η διαδρομή από τα μάτια στα οπίσθια είναι αρκετά μεγάλη, άρα για να φτάσει ως εκεί σημαίνει ότι περάσατε με επιτυχία τις άλλες στάσεις. Αν έχετε πιάσει κουβέντα για κάποια ώρα, ρίξτε μια ματιά πίσω σας όταν θα πάτε για ποτό. Αν τα μάτια της κοιτάξουν προς τα κάτω, σας θεωρεί σέξι. Αν δείξει τρομοκρατημένη, οι πίτσες και το πολύωρο καθισιό μπροστά στην τηλεόραση έχουν κάνει τη δουλειά τους. 
Οι ώμοι της κινούνται
Όταν συναντάμε κάποιον που μας αρέσει, ανασηκώνουμε τα φρύδια μας και ταυτόχρονα και τους ώμους μας. Χωρίς να το συνειδητοποιούμε, θα μαζέψουμε τους ώμους μας μόλις συναντήσουμε κάποιον που μας ελκύει. Είναι μία μικρή και στιγμιαία κίνηση αλλά μην την ξεχνάτε αν θέλετε να είστε ένα βήμα μπροστά στο παιχνίδι. 
Αφήνει μια τιράντα να πέσει
Είναι απίστευτα προκλητικό να αφήνεις ελεύθερο τον έναν ώμο. Το ίδιο είναι και μία ματιά πίσω απ΄ τον ώμο ή και το χάιδεμα του ώμου. Ακόμη και το μάζεμα των ώμων μπορεί να είναι σέξι αν γίνει σωστά. 
Ένα πλατύ, αυθόρμητο χαμόγελο με άμεση οπτική επαφή είναι το πιο ξεκάθαρο σημάδι ότι θέλει να την πλησιάσετε και να της μιλήσετε.
Αρχίζει να τρίβει το λαιμό της
Δε σας έχω πει ότι οι γυναίκες είναι μανούλες σε κάτι τέτοια; Στην πραγματικότητα δεν έχει πιαστεί ο λαιμός της, απλώς ξέρει καλά ότι η στάση αυτή ανασηκώνει το στήθος της και εκθέτει τη μασχάλη της (άλλο ένα καυτό σημείο για γυναίκες και άντρες). 
Στέκεται με τα πόδια ανοιχτά, το βάρος στο ένα πόδι και τους γοφούς γερμένους
Αυτή είναι η στάση της επιτυχίας. Έρευνες σε στελέχη έχουν δείξει ότι το 75% υιοθετεί αυτή τη στάση μέσα στο πρώτο μισάωρο κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου. Είναι επίσης η στάση μιας γυναίκας σεξουαλικά σίγουρης για τον εαυτό της. 
Ρίχνει συνεχώς ματιές προς το μέρος σας
Αυτό ερμηνεύεται ως εξής: «Απ΄ όλα τα πράγματα που θα μπορούσα να κοιτάζω, εσύ είσαι το πιο ενδιαφέρον». 
Σας κοιτάζει επίμονα και παίζει με τα μαλλιά της 
Κάποιες γυναίκες τινάζουν τα μαλλιά τους πίσω με μια κίνηση του κεφαλιού, ενώ κάποιες άλλες τα απομακρύνουν απ΄ το πρόσωπο με το χέρι τους. Το δεύτερο είναι πιο έντονο: σηκώνοντας το χέρι της και σπρώχνοντας πίσω τα μαλλιά της, μεταφέρει φερομόνες στη κατεύθυνσή σας από τους ιδρωτοποιούς αδένες στη μασχάλη της. Αν, έχοντας τραβήξει την προσοχή σας, τινάξει ή απομακρύνει τα μαλλιά και μετά κοιτάξει και πάλι πίσω, μη χάσετε λεπτό, τρέξτε γρήγορα κοντά της. 
Δείχνει τους καρπούς της
Οι καρποί είναι ερωτογενής ζώνη. Τα παλιά χρόνια που οι γυναίκες φορούσαν μακριά φορέματα, οι καρποί και οι αστράγαλοι αποτελούσαν τα μοναδικά σημεία που ήταν εκτεθειμένα στα μάτια του κόσμου. Κοιτάξτε τις γυναίκες που καπνίζουν και θα δείτε πως χρησιμοποιούν τους καρπούς τους για να φλερτάρουν. Όταν μια γυναίκα είναι με τις φίλες της, ο καρπός της θα είναι γυρισμένος προς το σώμα της οπότε σηκώνει το τσιγάρο. Με το που θα εμφανιστεί Αυτός, όλοι οι καρποί, κατά τρόπο μαγικό, θα στραφούν προς τα έξω
Γλείφει τα χείλη της, φτιάχνει τα μαλλιά της και γενικά καλλωπίζεται ενώ σας κοιτάζει
«Φτιάχνομαι και γίνομαι γοητευτική – ειδικά για σένα». 
Τα χέρια της γλιστρούν στα χέρια και στο λαιμό της
Ναι, ξανά η γυναίκα που χαϊδεύει τον εαυτό της. 
Θα ψιθυρίσει και θα σκύψει προς το μέρος σας
Τη στιγμή που χαμηλώνει τη φωνή της και πλησιάζει προς το μέρος σας, σας καλεί να μοιραστείτε τον προσωπικό της χώρο. (Είναι ένα απλό παιχνιδάκι, καθώς μιλάει πολύ σιγά, αναγκαστικά θα σκύψετε προς το μέρος της), αλλά πάντοτε αποτελεσματικό.
Κινεί γενικά το κεφάλι της προς το δικό σας
Όσο περισσότερο ποθούμε κάποιον, τόσο πιο κοντά έρχονται τα κεφάλια μας. Αυτό αποκλείει τους άλλους από το οπτικό μας πεδίο και ασυνείδητα μας προετοιμάζει για το πρώτο φιλί. Η πιο προσωπική προ φιλιού στάση είναι όταν τα βλέμματα ευθυγραμμίζονται.
Γλείφει τα χείλη της, φτιάχνει τα μαλλιά της και γενικά καλλωπίζεται ενώ σας κοιτάζει. «Φτιάχνομαι και γίνομαι γοητευτική-ειδικά για σένα». 
Κάθετε με εκτεθειμένο το εσωτερικό των μηρών της
Αν κάθεται πάνω στο ένα της πόδι, αποκαλύπτοντας το εσωτερικό μέρος του, ενώ το κεφάλι και το σώμα της είναι στραμμένα προς το μέρος σας, σημειώσατε ματ: σας θέλει. Σας δείχνει ένα μέρος του σώματός της που κανονικά θα βλέπατε μόνο κατά το σεξ. 
Χαμογελάει πλατιά
Ένα πλατύ, αυθόρμητο χαμόγελο με άμεση οπτική επαφή είναι το πιο ξεκάθαρο σημάδι ότι θέλει να την πλησιάσετε και να της μιλήσετε. 
Παίζει με τα ρούχα της
Όταν μας αρέσει κάποιος, τα ρούχα μας ξαφνικά μας περιορίζουν. Πολλές αρχίζουν να βγάζουν ζακέτες, να ξεκουμπώνουν κουμπιά, να ανασηκώνουν φούστες. Σημειώστε πόσα κουμπιά έχουν ξεκουμπωθεί με μαγικό τρόπο όσο εσείς πήγατε να φέρετε ποτά. Και μην ξεχνάτε τους μηρούς: προσέξτε αν το στρίφωμα της φούστας της ανέβηκε μαζί με τις προσδοκίες της. 
Θα αρχίσει να εισβάλει στο χώρο σας χρησιμοποιώντας αντικείμενα
Δυστυχώς, το πιθανότερο είναι ότι θα πρόκειται για ένα ποτήρι κρασί και όχι για τα κλειδιά του σπιτιού της ή για μέρη του σώματός της. Αν είστε σε εστιατόριο ή μπαρ, θα αρχίσει να σπρώχνει το ποτήρι της από τη δική της μεριά του τραπεζιού προς τη δική σας. Αν είναι σίγουρη ότι αρέσει, θα το αφήσει, μαζί και τα χέρια της, εκεί, ελπίζοντας ότι θα τα αγγίξετε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top