0 comments

Υπόθεση άνδρας: Κάντε τις γυναίκες να λιώνουν

Φεβρουαρίου 07, 2018
Man's case: Make women melt
Στάση Μήνας του Μέλιτος
Πως θα καταλάβετε αν μια γυναίκα θέλει σεξ; Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα αν η κοπέλα σας ήταν «Μπαμπουίνος». Σε αντίθεση με τους ανθρώπους, ο θηλυκός μπαμπουίνος διατυμπανίζει ξεδιάντροπα τη σεξουαλική του επιθυμία. Κατά την ωορρηξία, όταν είναι πολύ πιθανό να μείνει έγκυος, όπως ακριβώς συμβαίνει και στις γυναίκες, η περιοχή γύρω από τα γεννητικά όργανα γίνεται κατακόκκινη. Σε περίπτωση που ο αρσενικός μπαμπουίνος δεν πιάσει το μήνυμα, η θηλυκιά ξαπλώνει μπροστά του και κουνάει τον πισινό της. Αν και δεν πιστεύω ότι η κοπέλα σας θα φτάσει στο σημείο να κουνάει προκλητικά τα οπίσθια της μπροστά στα μάτια σας, ας είμαστε ειλικρινείς, εκπέμπει σημάδια που δείχνουν την επιθυμία της.
Κρυφά σημάδια ότι είναι έτοιμη για σεξ…
Τα μάτια της λάμπουν και γυαλίζουν.
Τα μάγουλά της αλλάζουν χρώμα, κοκκινίζει και φουντώνει, κι ύστερα πάλι χλομιάζει. Ο σφυγμός της είναι δυνατός. 
Οι μύες του προσώπου της είναι τεντωμένοι και τα ζυγωματικά της εντονότερα από συνήθως.  
Ο λαιμός της, οι ώμοι και το στήθος της κοκκινίζουν ελαφρά. 
Χαϊδεύει το λαιμό της.
Κοιτάζει έντονα το στόμα σας.
Αγγίζει το στόμα και τα χείλη της με τα ακροδάχτυλά της.
Φτιάχνει τη φούστα της στο σημείο των γοφών για να τονίσει τις καμπύλες της ή βάζει τους αντίχειρες στη ζώνη του παντελονιού της και το σπρώχνει προς τα κάτω για να δείξει την κοιλία της ή σηκώνει τη φούστα της για να δείξει τους μηρούς της. 
Δώστε της αυτό που θέλει
Παραδεχτείτε το: Λατρεύετε να παίρνετε αγκαλιά το τηλεχειριστήριο. Ε, λοιπόν, τώρα θα κάνετε το ίδιο και με το σεξ. Όπως αλλάζετε κανάλια για να δείτε τι παίζει στην τηλεόραση, έτσι θα πιάνετε διαδοχικά διάφορα σημεία του σώματός της για να φουντώσετε τον πόθο της. Καθώς θα ασχολείστε με διαφορετικά σημεία διέγερσης, αφενός θα αυξάνετε την ηδονή της (αν το άγγιγμα επικεντρώνεται σε μια μόνο περιοχή, η επιδερμίδα σταματά να στέλνει κύματα ηδονής στον εγκέφαλο) και αφετέρου θα της προσφέρετε το στοιχείο της έκπληξης, που θα επιτείνει την κορύφωση της. Παίξτε μεταξύ των τεσσάρων δρόμων της ηδονής: του οπτικού (τραβηχτείτε και κοιτάξτε το σώμα της, βυθιστείτε στα μάτια της), του στοματικού (μιλήστε πρόστυχα, φιληθείτε, δαγκώστε και γλείψτε ο ένας τον άλλον), του απόλυτου αγγίγματος (αγγίξτε παντού ο ένας τον άλλον), της αφής (αγγίξτε απαλά, κάντε μασάζ, πιάστε, πιέστε). 
Δοκιμάστε όλους τους τρόπους για να κορυφώσετε την απόλαυση της στιγμής αλλά προσέξτε ποιος της αρέσει περισσότερο. Στη συνέχεια τελειοποιήστε την τεχνική σας, προσθέστε ποικιλία και δοκιμάστε διάφορα ώσπου να τη φτάσετε στο σημείο να μην ξέρει τι να διαλέξει.    
Αν θέλετε πραγματικά να την απογειώσετε…
Κάντε τη να σας παρακαλάει. Σπρώξτε το χέρι της και πείτε της: «Δεν μπορείς να με αγγίζεις μέχρι να σου πω εγώ». Βγάλτε της τα ρούχα και αφήστε τα δικά σας. Αν της κάνετε στοματικό σεξ, κάντε διαλείμματα και γλείψτε την κοιλιά της προς τα πάνω και προς τα κάτω και πάλι. Σταματήστε και ρωτήστε τη: «Θέλεις να συνεχίσω;». 
Κάντε τη να φωνάξει, δυνατά. Πολλές γυναίκες είναι υπερβολικά ήσυχες στο κρεβάτι, καθώς φοβούνται ότι ακόμη κι ένα μουγκρητό θα τις κάνει να φανούν πρόστυχες. Προτρέψτε τη να σας πει πως νιώθει. Ζητήστε της να αναστενάζει όταν το απολαμβάνει και να σιωπά όταν δεν της αρέσει. Στις γυναίκες αρέσει να ευχαριστούν τους άλλους. Απλώς, εσείς θα είστε αυτός που το επόμενο πρωί θα κοκκινίσει μπροστά στους γείτονες.
Αν κοιμάστε μαζί
Μπορείτε να προσποιείστε όσο θέλετε όταν είστε ξύπνιοι, αλλά είναι αδύνατον να προσποιηθείτε οτιδήποτε ενώ κοιμάστε. Γι΄ αυτό και κάποιοι ειδικοί θεωρούν ότι ο τρόπος που κοιμούνται δυο άνθρωποι μαζί αποκαλύπτει πολλά για τη σχέση τους. 
Κουταλάκια
Η κλασική στάση του ευτυχισμένου παντρεμένου ζευγαριού: αγαπησιάρικη και τρυφερή. Ελάχιστα ζευγάρια κοιμούνται σ΄αυτή τη στάση αν δεν έχουν όρεξη για σεξ ή είναι τσακωμένοι (ο σύντροφος που δεν έχει όρεξη φοβάται πως κάθε ένδειξη τρυφερότητας θα θεωρηθεί ως πρόσκληση για ερωτική επαφή). 
Μήνας του μέλιτος 
Αυτή είναι η στάση που υιοθετούν τα ζευγάρια όταν βρίσκονται στα μέλια της σχέσης τους. Υποδηλώνει τρία πράγματα: επιθυμία σύνδεσης σε όλα τα επίπεδα, ανάγκη για σιγουριά και απόλυτη δέσμευση. 
Ποπός με ποπό 
Είσαι πολύ πιο άνετα να κοιμάσαι μόνος σου, ελάχιστοι όμως θ΄ αμφισβητήσουν τη χαρά του να κοιμάσαι με κάποιον που αγαπάς. Ιδού λοιπόν ένας καλός συμβιβασμός. Τα ζευγάρια που κοιμούνται έτσι καταφέρνουν να διατηρούν επαφή, παρότι κοιμισμένοι και πλάτη με πλάτη. 
Επικίνδυνη απόσταση 
Είστε με την πλάτη γυρισμένη ο ένας στον άλλο και στις δύο άκρες του κρεβατιού προκειμένου να ελαχιστοποιήστε τον κίνδυνο να ακουμπήσετε ο ένας τον άλλο. Το ένα χέρι καλύπτει την καρδιά σας για να προστατεύσετε συναισθηματικά τον εαυτό σας. Η απόσταση μεταξύ σας εν ώρα ύπνου ερμηνεύεται ως συναισθηματική απόσταση στην καθημερινότητά σας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top