0 comments

Το φλερτ απέδωσε...ώρα για αποπλάνηση

Φεβρουαρίου 09, 2018
Flirting gave off ... time for seduction
Οι στύσεις είναι σαν το ποδήλατο!
Να είστε τολμηρή...
Το φλερτ απέδωσε. Τέλεια! Αλλά τι κάνετε όταν βρίσκεστε ένα βήμα πριν από την υλοποίηση της πιο τρελής σας φαντασίωσης; 
Κάντε όλους τους άντρες/γυναίκες να σας ποθούν
Λοιπόν. Μάθατε πώς να φτιάχνεστε, πώς να κάνετε θεαματική είσοδο, να τραβάτε την προσοχή, να εντοπίζετε ποιος ενδιαφέρεται και να ανταποκρίνεστε ανάλογα… τώρα ήρθε η μεγάλη ώρα. Πως θα μπείτε στο ζουμί; Απλό! Διαβάστε τα σημάδια που σας δείχνουν ότι είναι έτοιμος και παρακολουθήστε τη γλώσσα του σώματός του για να βεβαιωθείτε πως θα του δώσετε αυτό που θέλει. 
Κρυφά σημάδια ότι είναι έτοιμος για σεξ…
Αγγίζει το πρόσωπο του πιο συχνά απ΄ότι συνήθως. Κρατάει ψηλά το κεφάλι. Τα μάτια του λάμπουν κι είναι υγρά. Οι κόρες των ματιών του είναι διεσταλμένες. Μιλά με σύντομες φράσεις και αναπνέει γρήγορα. Οι μηροί του είναι σφιγμένοι και οι γοφοί του αρχίζουν να κινούνται σε μια κίνηση προς τα εμπρός. Τα χείλη του είναι κόκκινα και πιο σαρκώδη από συνήθως. Τα ρουθούνια του ανοίγουν.
Δώστε του αυτό που θέλει
Πως θα καταλαβαίνετε ότι τον ικανοποιείτε απόλυτα; Όπως και να΄ χει δεν αρκεί μόνο το πόσο σκληρό είναι το πέος του, ή πόσο υγρό είναι το αιδοίο της! Αν είναι νευρικός/η (και ποιος δε θα ήταν αν έπεφτε στο κρεβάτι με μια θεά / θεό σαν εσάς;) επικεντρώνεται πολύ στη στύση του. Οι στύσεις είναι σαν το ποδήλατο: αν σταματήσεις για να σκεφτείς τι κάνεις, πέφτεις. Αντ΄ αυτού, ψάξτε για πιο αξιόπιστα σημάδια για να δείτε αν είναι ερεθισμένος. Είναι η αναπνοή του κοφτή και γρήγορη; Το δέρμα του ερεθισμένο και ροζ; Τα χείλη του μισάνοιχτα; 
Σε κάποιους αρέσει οι γυναίκες να τον παίζουν αθώες στο κρεβάτι, ενώ άλλοι θέλουν να εφαρμόσουν στην πράξη την αγαπημένη τους πορνοταινία. Καλό θα είναι και για τους δυο να μη σπεύσετε να τον κρίνετε με βάση αυτές τις προτιμήσεις του, αφού έτσι κι αλλιώς διαμορφώνονται μέσα μας σε πολύ νεαρή ηλικία, άρα δεν τις ελέγχουμε απόλυτα. 
Αν σας πολιορκεί στενά και πιέζει έντονα, το θέλει πιο βαθιά, πιο σκληρά. Αν τραβιέται, είστε απότομη ή γρήγορη (ή αυτός χάνει τον έλεγχο και δε θέλει να ολοκληρώσετε ακόμη).
Αν θέλετε πραγματικά να τον απογειώσετε…
Αναδείξτε το σώμα σας. Το στριπτίζ μπορεί να είναι τέχνη. Κάντε το σαν να ήσαστε μόνη, δείχνοντας σίγουρη για τον εαυτό σας. 
Φροντίστε για τη δική σας ευχαρίστηση. Αντιμετωπίστε τον ως εργαλείο ηδονής. Ανεβείτε πάνω του, παραμερίστε το εσώρουχό σας και με το ένα χέρι τρίψτε το κεφάλι του πέους του στην κλειτορίδα σας. Καθώς θα φτάνετε σε οργασμό, χαμηλώστε πάνω του και βάλτε τον μέσα σας, όχι για να τον ανακουφίσετε αλλά για να κάνετε τον οργασμό σας να κρατήσει περισσότερο. (Το σίγουρο είναι ότι δεν θα παραπονεθεί, πιστέψτε με). 
Φερθείτε αυταρχικά. Γίνετε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, ξεκινώντας και σταματώντας τη δράση, αλλάζοντας κατά βούληση το ρυθμό και το χώρο. Καθίστε πάνω του, σηκωθείτε, οδηγήστε τον σε άλλο δωμάτιο και σε άλλη στάση. 
Να είστε τολμηρή. Οι περισσότερες γυναίκες δεν τολμούν να επιδεικνύουν τα κάλλη τους. Δείξτε του ότι είστε υπερήφανη για αυτά που διαθέτετε. Αντί να κλείνετε τα πόδια σας καθώς θα θαυμάζει τη θέα, ανοίξτε τα διάπλατα. Όσες έχετε σούπερ αυτοπεποίθηση, κοιτάξτε τον κατάματα…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Οι πληροφορίες προϊόντων δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς. ΔΕΝ είναι Blog ερωτικών γνωριμιών ή παροχής ανάλογων υπηρεσιών. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων. Δείτε τους Όρους και προϋποθέσεις...
Top